Mennyi az a magas inzulin érték? (A 120 perces terhelésesre gondolok. ) Ami már kezelést igényel.
Gyakorló cukorbetegként sem értem a kérdésedet. A terheléses vizsgálat azt jelenti, hogy étkezés után adott időben megmérik a vércukorszintedet. Ezt egyébként sajnos nem egységesen értelmezik, változó, hogy mekkora érték fölött javasolnak kezelést, és az is, hogy milyet.
Az inzulin pedig egységben mérik. A vércukorértéktől függ, hogy hány egységet kell szúrni étkezés előtt.
Mennyi a magas: én az előző terhességemet reggel 33, délben 20, este 18 egység inzulinnal fejeztem be. Ez elég sok. De mi köze ennek a 120 perchez?
Van olyan betegség hogy INZULINREZISZTENCIA.
Ezt is olyan vizsgálattal nézik mint a cukrot. Van éhgyomri és terheléses.
Voltam már ilyenen, a cukrom és az éhgyomri inzulinom kevés, de a 120 perces, terheléses inzulinom 43 mUI/I.
Ami talán egy kicsi sok. Ezért tettem fel a kérdést.
Köszönöm hogy válaszoltál, de feltételezem hogy neked nem volt ilyen vizsgálatot, ezért nem érted a kérdést.
Ne viccelj, hogy lenne már harag?! :))
Inkább köszi, hogy szenteltél rám időt.
Kedves utolsó!
Tehát akkor tiéd 10x több mint az enyém. Akkor enyémmel tényleg nem kell foglalkozni?!
21es terhelt inzulinra 1*850metformint kaptam.
a tied is magas,neked is kellene gyogyszer.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!