Ruha volt rajtam és a barátomon is, de magömlése volt. Rajtam feküdt. Lehetek terhes?
Figyelt kérdés
2008. jan. 30. 19:30
1/3 anonim válasza:
Ha a magömlés nem a hüvelyben történt nincs rá nagy esély.Mégis vigyázni kell mert kézről stb... oda kerülhet ha ilyen nem volt nincs mitől tartani.Nyugodj meg.
2/3 anonim válasza:
A spermák ügyesek,remekül tudnak úszni,de a ruhán nem hatolnak át.Azt hiszm te még elég fiatalka vagy ehhez az egészhez szexhez.(Lehet a korod alapján nem,de agyilag fix!)
3/3 anonim válasza:
Mostanában egyre több az ilyen kérdés.Nem estél teherbe ne félj, de mint írtam előbb is valakinek egy pár sorral lejjebb, ha attól félsz, hogy ruhán át teherbe eshetsz, akkor előbb nézz utána ezeknek a dolgoknak, beszélgess róla egy számodra megbízható emberrel,mert addig mindig csak rettegni fogsz,mikor hogyan eshetsz teherbe.Nem okoskodni akarok,de tényleg,ismerkedj a témával.Neked válik hasznodra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!