Teherbe eshetek, ha a barátomon együttlét során nem volt gumi? De nem ment el, és nem is tartotta vissza vagy hasonlok.
Hát ne haragudj, de ha ennyit nem tudsz, hogy az tulajdonképpen micsoda, akkor miért élsz nemi életet?
Nem tudom, mennyi idős vagy, de ahhoz képest elég tájékozatlan.
Kicsi az esélye, hogy teherbe eshetsz, de attól még teherbe eshetsz.
Jól hallottad, az előváladék bőven elég.
Az előváladék a nemi izgalomtól keletkezik és folyamatosan jön ki, mert attól csúszik, de még ha nem is ejakulál, azért az előváladékban lehet életképes spermium.
Fogalmak:
Ejakuláció: amikor a ffi izgalom hatására elélvez
magömlés: amikor a fiú gyerek/tini élvezet nélkül nedvet produkál-egyszercsak jól elázik -ez a magömlés.
Az előváladékot az elején leírtam.
Ha most szerencséd lesz és nem leszel terhes, akkor a következő szex előtt nézd át a kapcsolódó dolgokat, tedd fel a kérdéseidet, mert utólag már nem tehetünk érted semmit, főleg ha a pasid egyszerűen lelép, amikor bemondod a terhességed.
Ne felejtsd el te vagy a nőés könnyen maradsz egyedül.
A pasik továbblépnek sec-perc, de te hoppon maradhatsz egy gyerekkel!
Neked kell gondolkodni és nemet mondani, meg fogamzásgátlót szedni, meg ilyesmi. Vagy ott a gumi!
Wikipédia:
Az előváladék egy színtelen, átlátszó, viszkózus folyadék, amely a férfi hímvesszőjéből a magömlést megelőzően távozik szexuális izgalom hatására. A váladékot a húgycső mellett, a prosztata alatt elhelyezkedő Cowper-mirigyek termelik. Szexuális tevékenység – maszturbálás, előjáték, vagy egyszerűen csak merevedés – során jelenik meg a húgycsőben, hogy az abban visszamaradt vizelet savas kémhatását semlegesítse az arra érzékeny spermiumok távozása előtt. Az pénisz végén, a húgycsőnyílásban megjelenő előváladék a szexuális tevékenység során síkosító anyagként is funkcionál, közösülésénél elősegíti a makk behatolását a hüvelybe, illetve könnyíti abban a pénisz mozgását.
Mennyisége egyénenként változó és igen eltérő lehet, a néhány csepptől a több milliliterig is távozhat, előfordul, hogy csak az orgazmus bekövetkezte előtt röviddel jelenik meg. Az előváladék tartalmazhat az előző ejakulációból visszamaradt életképes spermiumokat is, így akár megszakított közösülésnél is létrejöhet terhesség.
Az AIDS-betegségben szenvedők előváladékban is megtalálható a HIV-vírus, ezért a beteg ondójával való érintkezés nélkül, az előváladékkal is továbbadható a fertőző betegség.
Elvileg lehetséges, hogy teherbe essen valaki de szerintem ennek gyakorlati előfordulása még soha nem volt:D Van olyan nő aki fogékonyabb van aki kevésbé, ettől is függ. Nagy általánosságban teherbe esni peteéréskor, megfelelő mennyiségű ondó mellett sem szokott elsőre sikerülni. Én nem izgulnék a helyedben.
Az utolsó válaszolónak. De nagyon is sokszor forult elő ilyen. Köztük velem is. De ha itt utánna olvasgatsz rengeteg téma volt már,ahol irták,hogy igy estek teherbe.
A kérdezőnek,igen teherbe lehet esni,de azért függ attól is,hogy peteérés környékén voltatok e együtt.
De legközelebb inkább húzzatok gumit,vagy (bár nem tudom,hány éves vagy,a kérdésedből ítélve igen fiatal)várjál még a szexel.
Én nem lennék ilyen felelőtlen a helyetekben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!