1/10 anonim válasza:
Nem,de ilyen görbét még nem is láttam!
2/10 anonim válasza:
nem, a 11. ciklusnapon volt peteérés
3/10 A kérdező kommentje:
és majd nem 3 éve próbálkozunk babával, tavaly ilyenkor terhes lettem 11 hetesen elvetéltem. ma csináltam tesztet, negatív lett, elkeseredtem megint, a ciklusaim 30-31 naposak
2011. febr. 12. 17:54
4/10 A kérdező kommentje:
az elsötöl kérdezném, hogy miért nem láttál ilyen görbét, mi a furcsa rajta?
2011. febr. 12. 17:56
5/10 anonim válasza:
miből látod, hogy a 11. ciklusnapon? mit kell figyelni?
6/10 anonim válasza:
akkor volt neki leesése és utána szépen emelkedett felfele a hő, ami fent is maradt. Igaz az alaphőt nem húzta be, de azért nem mert a peteérést sem találta el jól. A teszt pedig még korai volt. Még van a mensiig legalább 5 napod.
7/10 A kérdező kommentje:
nagyon reménykedek
2011. febr. 12. 18:43
8/10 anonim válasza:
Ilyet nem láttam,hogy ide húzza a pé-t,mikor a közelben sincs pé-re utaló jel.Igen,szerintem is a 11. napon volt,egyértelmű.
Itt az én görbém:Nekem is egyértelmű,hogy 14-15-én volt pém,és akkor is voltunk együtt.
9/10 anonim válasza:
Csatlakozom az előttem szólókhoz az ovut illetően. Tesztelj, ha már elmarad.
10/10 A kérdező kommentje:
csak azért teszteltem, mert azt hittem hogy a 12 dpo -on kimutatná.
2011. febr. 13. 12:16
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!