Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus.hu mennyire pontosan...

Ciklus.hu mennyire pontosan határolja be a peteérést?

Figyelt kérdés
Nektek pontos volt?
2011. febr. 23. 12:56
 1/8 A kérdező kommentje:
A hőmet nem mérem,a mensit írom.
2011. febr. 23. 12:59
 2/8 anonim ***** válasza:
Hát ha szabályos 27-28 napos ciklusaid vannak, akkor hő nélkül is eltalálhatja. DE! Barátnőm sem mérte a hőjét, szabályos ciklusa van, meg is "mondta" a ciklus, hogy mikor kellene pé-nek lennie, de mint kiderült nem akkor volt. Valamiért neki a mensi után kb. egy héttel volt! Középidőben nem!
2011. febr. 23. 13:07
 3/8 anonim ***** válasza:
Még ha méred a hődet, akkor is össze-vissza szokta behúzni a PÉ-t, hőmérőzés nélkül meg nem tud mivel számolni, csak betippel valamit.
2011. febr. 23. 13:07
 4/8 anonim ***** válasza:
A nődokim szerint a nők 60%-ának van félidőben peteérése, 205-nak korábban, 20%-nak később, mensi előtt. Én a nagy átlagba tartozom, tehát nekem bejött a ciklus.hu. Mondtam férjemnek már együttlét után, jön a kistesó szerintem. A ciklus.hu-n utána néztem meg, hogy igen etrmékeny napon voltunk együtt. A nem várt előtt 2 nappal már halvány + lett a tesztem.
2011. febr. 23. 13:10
 5/8 anonim ***** válasza:
Nekem pontosan eltalálta!!
2011. febr. 23. 13:24
 6/8 anonim ***** válasza:
Nekem is eltalálta mind a két gyermeknél. Sőt, még a nemüket is :)
2011. febr. 23. 13:38
 7/8 anonim ***** válasza:

Nekem nem.Vagy nagyon sokáig él a petesejtem.

[link]

2011. febr. 23. 13:42
 8/8 anonim ***** válasza:
Nekem sosem akkora mutatja a ciklus.hu, amikor az ovu teszt szerint ténylegesen peteérésem van. Sőt, a mensimet sem találja el sosem
2011. febr. 23. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!