Ha menstruáltam, és közben a párommal izgattuk egymást, akkor teherbe eshetek?
Figyelt kérdés
Szűz vagyok, és ruhát is viseltünk, de neki magömlése volt.2008. jan. 30. 17:41
1/5 anonim válasza:
Szia.Örölök, hogy nem történt más csak"izgatás", mert ugy érzem, nagyon keveset tudsz még a szexualitásról, és jó hogy kérdezel?Igy, ilyen formában, nem lehetsz terhes.ahhoz az ondónak a hüvelybe kell valahogy kerülni.és még akkor is sok mindentől függ, hogy terhes maradsz e.Mensi alatt meg pláne.nézz utána pontosan ezeknek a dolgoknak, beszélgess a szüleiddel, vagy mással aki felvilágosít, és csak utána szexelj, mert bizony sokan azt hiszik, de ez mégsem "játék".bizony lehetnek nemvárt következmények is, amik egy életre kihathatnak.vigyázz magadra.szió.
2/5 anonim válasza:
ruhán keresztül,nem de legyetek óvatosak ruha nélkül könnyen előfordulhat.azt gondolom még fiatal vagy és tapasztalatlan,nem kell elsietni semmit!
3/5 anonim válasza:
A lényeg, hogy a sperma semmien úton ne kerüljön a hüvely közelébe, tehát egyikőtök kezéről, testrészéről, ruhájáról sem.
De amíg ez nem következik be, addig nem kell félni:-)
És ha arra kerül a sor, használjatok óvszert!!
4/5 anonim válasza:
Nem estél teherbe ne félj, de egy kicsit nézz utána ezeknek a dolgoknak,hogy legközelebb ne kelljen rettegned.vagy beszéld meg egy jó barátnővel,vagy akiben megbízol.nem tudom hány éves vagyde az is lehet tényleg jobb lenne kerülnöd az ilyen helyzeteket, amíg kellő ismereted nem lesz,mert ha egyszer megtörténik a baj, az több életet is megváltoztat(hat).Na nem prédikálok, én is voltam fiatal:-)
vigyázz magadra!
5/5 anonim válasza:
Egy kis izgatástól nem lehet teherbe esni, főleg nem ruhán keresztül, de ezekkel a dolgokkal nagyon óvatosan kell bánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!