Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tegnap este pozitív volt az...

Tegnap este pozitív volt az ovu teszt, de sajna nem tudtunk együttlenni. Ha ma együtt leszünk az még jó? Tegnapelőtt és előtte is elég sok sűrűbb folyásom volt. Az baj?

Figyelt kérdés
De tegnapelőtt mikor együtt voltunk teljesen "kiszáradtam". Pedig napközben meg folyásom volt. Mi mért van?
2009. febr. 11. 08:45
 1/6 anonim ***** válasza:
Ha ma bepotoljátok,hidd el nem késtek le semmiröl :-).A folyasra pedig ne hagyatkozz,sokszor nem jelent semmit.
2009. febr. 11. 08:56
 2/6 anonim ***** válasza:
Ha tegnapelőtt együtt voltatok, és esetleg tegnap volt peteérésed, akkor nagy esélyed van a babára. Azért ma még mindent bele :-)
2009. febr. 11. 09:12
 3/6 A kérdező kommentje:
Csináljak ma is ovu tesztet? a "kiszáradás" mitől lehet?
2009. febr. 11. 09:16
 4/6 anonim ***** válasza:

A poztív ovuteszt utáni negatív napon is együtt kell lenni!

A pozitív után 36 órán belül várható a peterés!

Úgyhogy hajrá!

A folyás meg kit érdekel. :) Én végig száraz voltam, tojásos nyálka sem volt, azt hittem, nem is volt peteérésem, aztán abban a hónapban pozitív lett a terhességi teszt!

2009. febr. 11. 10:37
 5/6 A kérdező kommentje:
Na boldog lennék, ha összejönne!!! Rajtunk nem fog múlni:-)
2009. febr. 11. 10:46
 6/6 A kérdező kommentje:
azaz nagyon boldog lennék!!!!!!!
2009. febr. 11. 10:47

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!