Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Február 8-án kellett volna...

Február 8-án kellett volna megjönnie, ma csináltam tesztet negatív. Mikor csináljak új tesztet, ha nem jön meg?

Figyelt kérdés
2011. febr. 10. 09:31
 1/8 anonim ***** válasza:
4-5 nap múlva tesztelj ismét, akkor már biztos ereményt is kaphatsz. Én is így jártam, negatív lett, most pedig már pozitív.
2011. febr. 10. 09:33
 2/8 A kérdező kommentje:
Gratulálok!:)Remélem nekem is pozitív lesz!:)Milyen tesztet használtál?
2011. febr. 10. 09:39
 3/8 anonim ***** válasza:

Szerintem még korai tesztelni. Attól is függ, hogy mikor voltatok együtt a pároddal. Ha a ciklus vége felé, és tudod a pontos dátumot, akkor ahhoz adj 12-14 napot. Ha baba van, akkor már elméletileg pozitívnak kell lennie a tesztnek. Nekem febr. 3-án kellett volna megjönnie, de tegnap még mindig negatívat teszteltem. Én tudom, hogy jan. 27-én voltunk együtt, tehát + 14 nap az kb. ma-holnap van, tehát inkább csak holnap után tesztelek, mert csak feleslegesen idegesítem magam rajta, ha negatív.

Sok sikert:)

2011. febr. 10. 09:53
 4/8 anonim ***** válasza:
Sziasztok!Nekem is 8-án kellett volna megjönnie,de tegnap este csak barnáztam kicsit,nem voltak menzesz-szerű fájásaim...,és aznap volt egy negatív tesztem.Szerintetek?
2011. febr. 10. 13:00
 5/8 anonim ***** válasza:
utolsó vagyok..nagyon drukkolok Neked,de nem tudok tanácsot adni,csak a sorstársad vagyok,és együttérzek..,de ha még nem jött meg,az csak jóóó lehet!!! Én megvárom a szombat reggelt!!
2011. febr. 10. 13:04
 6/8 anonim ***** válasza:
Én 10-re(ma) nem vártam, de már kedden(8án) pozitív tesztet csináltam. Én is 27én voltam együtt a párommal, mint az egyik válaszoló írta! Sok sikert mindnekinek!
2011. febr. 10. 13:43
 7/8 A kérdező kommentje:
Még mindig nem történt semmi...Nem teszteltem pozitívat,de még nem is jött meg!Pár napot még várok!Hátha...:D Én is drukkolok mindenkinek!Kitartás!:)
2011. febr. 11. 06:28
 8/8 anonim ***** válasza:
Szia! Van valami változás, mondjuk egy pozi teszt??? :)
2012. márc. 9. 18:40

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!