Lehet baba menzesz mellett is?
Tegnapelőttre nem vártam, de megjött tegnap... nem mondanám, hogy nagyon erős, inkább kevesebb vérzésem van.
Előtte szinte biztos voltam abban, hogy baba lesz, a pé napján együtt voltunk a párommal,aztán egy hétre rá kezdődtek olyan tünetek, mint erős hányinger napjában többször, vizelési inger,stb..most hogy megjött, gondoltam, az előzőek un. álterhesség jelei voltak (nagyon akarhattam a babucit...:) ), és az a furcsa, hogy azóta többször nagyon erős hányinger kerülget napközben, ezen kívül olyan, mintha az ételeknek teljesen megváltozott volna az íze (ma egész nap, bármit ettem, ezt éreztem ,soha ilyen még nem volt), és persze az émelygés sem szűnik, csak néha alább hagy...nos, van vkinek vmi tippje erre??esetleg mégis lehet baba???
Az egyik ismerősömnek a második babája így született meg.Nem tudta,hogy terhes mert végig megvolt neki,sőt azt mondta még talán erősebben is mint szokott.Akkor vette csak észre mikor megmozdult a baba.Lehetséges ez is,minden megesik.
Ha úgy érzed tesztelj pár nap múlva.Hátha sikerült!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!