Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Létezik a 16. napon beágyazódá...

Létezik a 16. napon beágyazódási pecsételés?

Figyelt kérdés
13.napon voltunk egyutt,és a 15.napon halvány rózsaszín csepp volt a WC papíron,a 16.napon kicsit erosodott,sot egy picit még barnás is volt,és mindjárt megjon érzésem van,a petefészkeimnél szúrásokat érzek,de inkább fájásokat,a hasam fel van puffadva.Lehet ilyenkor már beágyazódás?a tojásfehérje folyásom a 15.napon volt,de 2 nappal elotte voltunk egyutt.szerintetek mi lehet ez?
2011. febr. 8. 16:14
 1/5 anonim ***** válasza:

Szerintem korai... Amikor meg kellene jönnie, csinálj egy tesztet. Nem kell elkeseredni, ha elsőként negatív eredményt hoz, nekem az elmaradt menzesz 5 (!) napján mutatta ki először, hogy jön a baba!

36 hetes km

2011. febr. 8. 16:22
 2/5 anonim ***** válasza:
73%

Nekem a 18. napomon volt ilyen és a 12. napon volt a peteérésem, akkor is együtt voltunk.

Ha a válaszoló esetleg még olvassa: milyen erősségű tesztet használtál? Mert én a 26. napon csináltam egy 25-ös tesztet és negatívnak jegyeztem fel, mert szellemcsíkosnak gondoltam. Tudom, még korai volt, de úgy éreztem, kell. Voltak tüneteim és a rendesen vezetett hőgörbém is erre utalt. Azóta megjött és az "érzésem" is elmúlt, sajnos fizikailag megerőltettem magam, azután történt mindez. Nem tudom, mire kéne gondolnom, egy másik bejegyzésben majd kérek tanácsot.

Szerintem a 2-3 nap még azért korai, de persze tesztelj majd. Én többé már csak aznap fogok, amikor meg kéne jönnie, a legérzékenyebb teszttel.

2011. febr. 8. 19:42
 3/5 anonim ***** válasza:
Szerintem bármi lehet, csinálj egy tesztet. Én már kb. 2-3 hetes terhes voltam, mikor rendesen (sőt nagyon) megjött, csak annyiban különbözött, hogy nem voltak fájdalmas görcsök. Ezért baba 36 hétre született, de nem volt koraszülött, minden rendben volt, súlya, hossza.
2011. febr. 12. 11:49
 4/5 anonim válasza:
kedves kérdezo, lett baba??
2011. nov. 13. 11:25
 5/5 A kérdező kommentje:
Sajnos nem lett baba,de nem adjuk fel.Igaz már van egy fiunk,aki rogton sikerult,és nem értem miért nem sikerul a kistestvér.
2011. nov. 14. 10:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!