Mindenkinek volt beágyazódási vérzés, pecsételés aki kismami lett?
Figyelt kérdés
Kiváncsi lennék mert sokan írják a pár csepp vért stb. Akinek volt, az ovu utáni hányadik napon tapasztalta?2010. jan. 23. 10:23
1/9 anonim válasza:
Szia, nekem az első terhességemnél nem volt vérzés és nem is tudtam, hogy van ilyen. A második terhességemnél viszont már volt vérzés, kb az 5. héten jelentkezett és kiderült hogy haematoma volt.
2/9 anonim válasza:
Szia!Én most vagyok másodszorra terhes,de se most se az előzőnél nem tapasztaltam ilyet!17 hetes kismama
3/9 anonim válasza:
Nekem nem volt!Semmi tünetem nem volt!Most az 5.héten kezd a cicim feszülni.
4/9 anonim válasza:
A 21 v. 22.napon volt,rozsaszines.De nem mertem orulni meg,majd 29.nap este eros + lett :-)))
(5.heten mar be van agyazodva tehat akkor mar mas miatt verzik aki verzikÍ)
5/9 anonim válasza:
Nekem nem volt ilyen tünetem. 16 hetes kismama
6/9 anonim válasza:
Nem volt. Annyit éreztem, hogy a mensi esedékes napja előtt pár nappal elkezdett szúrkálni a pocim. Nem tudtam mitől van, nem is nagyon foglalkoztam vele, utólag olvastam, hogy az a beágyazódás lehetett. De vérzés nem volt.
7/9 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, aranyosak vagytok!!!
2010. jan. 23. 17:43
8/9 anonim válasza:
Az első terhességemnél a 26. napon - ovu után 12. nap - volt halvány rózsaszínes folyásom, másnap pozitívat teszteltem. Sajnos pár nap után spontán elvetéltem.
Most csak a 23. napon volt sűrű krémes folyásom, ami nekem nem szokott, majd tök száraz voltam, és mensi előtt már erős pozit teszteltem.
12 hetes km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!