Spermaszámlálást mennyi idővel a próbálkozások sorozata után végeznek?
Figyelt kérdés
Vagy ez nincsen időhöz kötve? Kérek egy beutalót és elviszem a páromat, és majd mondanak valamit? Vagy valami procedúrához kötött ez a dolog? Írnátok egy nagyon jó helyet, ahol ilyet végeznek, főként Pest érdekelne.2008. jan. 29. 11:16
1/4 anonim válasza:
Szia! Volt két vetélésem és elküldtek genetikai tanácsadásra és ott javasolta a doki, hogy a férjem menjen el erre a vizsgálatra. A Szabolcs utcai korházba ment, andróligiai vizsgálatnak hivják. Kb 1 év próbálkozás után szokták javasolni a vizsgálatokat, persze mindkét részről.
2/4 A kérdező kommentje:
szia köszönöm a választ. kell oda beutaló? és a szabolcs utca még létezik, mert sokat hallunk mostanában kórház megszűnésről, és egybeolvasztásról.
2008. jan. 29. 15:34
3/4 anonim válasza:
Szia! Mi nem rég óta próbálkozunk (3hónapja), de a nőgyógyászom elküldött minket vizsgálatokra, mert nekem nem rendezett a mensim, ezért felesleges várni. Én magánrendelést (Nyugatinál) tudok Neked mondani, ahol mi voltunk. Kaptunk időpontot és fél órán belül eredményt is kaptunk. A doki is nagyon rendes volt. Ha érdekel, tudok tel.számot küldeni.
4/4 anonim válasza:
A férjem 1 év próbálkozás után ment el erre az un. andrológiai vizsgálatra Szegeden, amire az én nőgyógyászom utalta be. Ez a vizsgálat szerintem nincs időhöz kötve, de biztos nem vagyok benne.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!