Akik tényleg nagyon régóta próbálkoznak! Nálatok milyen kivizsgálásokat végeztek el, illetve magatoktól milyenekre mentetek?
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 19:19
1/12 anonim válasza:
Először UH-os cikluskövetésem volt, a doki Clostyzott, de akkora cisztám lett mint egy ház, be is görcsölt, nagyon fájt, dokit váltottam. A második hormonokat nézett, koponyaMR-t csináltatott, majd azt mondta: ráérek, próbálkozzak. Én nem értem rá, orvost váltottam. A harmadik injekciós hormonkúrát javasolt, 2 hónapig naponta szúrtam magam, nem sikerült. Akkor jött a laparos átjárhatósági, ahol kiderült, hogy nem is vagyok átjárható. Lombik várólista jött, majd a legutolsó hónapban terhes lettem spontán. Az átjárhatóságin a folyadék átmoshatta az egyik elzáródott petevezetéket, így sikerülhetett.
2/12 anonim válasza:
Hiszteroszkópia, uh-os pé követés, női nemi hormonok vérvételből, férjemnél, spermavizsgálat plussz sperma bakterológia tenyésztése.
3/12 anonim válasza:
MIndezeket hogy lehet elérni hogy csinálják? sztkba elmegyek és megcsinálják? vagy volt valaki simán sztkban? és foglalkoztak vele?
4/12 A kérdező kommentje:
Kedves első válaszoló, szívből gratulálok a babádhoz. Megkérdezhetem, hogy koponya MR-t miért javasoltak? Az nem a daganatos megbetegedéseknél alkalmazandó?
2011. febr. 4. 19:53
5/12 anonim válasza:
De. Daganatot kerestek a koponyaalapi mirigyemben. Ugyanis az is okozhat hormonzavart, és emiatt meddőséget, de nem volt semmi szerencsére.
A férjemnek is volt spermavizsgálat, azt kifelejtettem.
Az első SZTK-s doki volt (látszik is, csak a Closty-ig jutott el az egyetemen), a második egy pesti klinikán egy orvos, a harmadik egy pécsi meddőségi szakember az ottani klinikán.
Addig kell menni amíg komolyan nem veszik az embert. De csak ha már érdemes. Mi 2 év után mentünk. Aki esetleg pár hónap után pánikol, annak nyugalom, türelem.
6/12 anonim válasza:
Én magán nődokihoz mentem első alkalommal fizettem ötezret, ő meg adott mindenhova beutalót, mikor megvoltak az eredmények akkor visszamentem hozzá de akkor már csak háromezret kért, urulógust ajánlott aki megcsinálta a férjemnek ötezerért a spermavizsgálatot és a bakterológiát, lehet sztk alapon is de hónapok mire időpontot kap az ember bárhová is.
7/12 A kérdező kommentje:
Sajnos már 8 évről van szó, de a Clostys kezelésnél be is fejeződött az itteni dokik tudománya. Nem tudják, hogy mi lehet a baj.
2011. febr. 4. 20:00
8/12 anonim válasza:
8 év és csak Closty??? Menj, menj, menj amíg komolyan nem vesznek. Én ezt csináltam. Sok a közömbös doki, neked kell, hogy fontos legyen.
9/12 A kérdező kommentje:
Hál Istennek nem rólam van szó, a sógornőméknél nem jön a baba. Peteérése volt rendesen, de a Clostyval túlstimulálták őt, a doki nem is vállalta be az inszeminációt, mert 7 petesejtje érett meg. Lecsökkentette az adagot, de igy is 4 petéje lett. Ezt sem vállata be a doki. Már nem is tudják, hány inszemen vannak túl, 3 sikertelen lombik, donor embrió és még mindig semmi. Gondoltam megkérdem, nálatok is csak ennyiből áll, ha valaki nagyon szeretne babát, vagy csak ez a környékünkön neves klinikán ilyen bonyolult. A spermavizsgálaton kivül semmilyen kivizsgálás nem volt, még az alap genetika sem. Már teljesen tanácstalanok, és életkedvüket vesztették. Annyira szeretnék nekik segiteni, de nem tudok. Köszi az eddigi válaszokat, és várom még a többiek tapasztalatait.
2011. febr. 4. 20:20
10/12 anonim válasza:
Szia!Immunológia,inzulin rezisztencia,kilégzéses helicobacter vizsgálat.Még ezeket tudnám ajánlani.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!