Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » December 22-én menzisztem...

December 22-én menzisztem utoljára! Laborba is a tesztem pozitív lett, de még nem láttak a hüvelyi ultrahangon tegnap semmit! Csütörtökre hívtak megint! Reménykedhetek?

Figyelt kérdés
2008. jan. 29. 09:51
 1/2 anonim ***** válasza:
Ne aggódj, még tényleg lehet, hogy korai volt. Azért már csütörtökön szerintem egy petezsákot kellene, hogy lássanak, szívhangot kb. 7-8 hetesen (általában) lehet látni.
2008. jan. 29. 09:57
 2/2 anonim ***** válasza:
100%

Persze!! :) Nem reménykedhetsz, hanem tutira tudhatod, hogy a szived alatt babát hordozol ;)

Még alig múlt el az az idő amikor meg kellett volna jönnie. Határozottan az 5-6 hét körül mondják ki hogy terhes vagy. No meg az is lehetséges, hogy a babád nem pont a félidőben fogant. Szóval sok oka lehet, de egy biztos ha labori teszt azt mondta akkor igaza volt.

A múltkor mikor voltam hüvelyin akkor az egyik hölgy 5 hetes terhes volt és még a bab nem is látszódott csak a petezsák.

Ne aggódj! Minden ok lesz! Gatula a babához! ;) És vigyázz rá!

20 hetes kismama

2008. jan. 29. 09:57

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!