Tojcsi folyás utáni 3. napon még terhes maradhatok? 37. nap vagyok,3 napja nega teszttel, de mindjárt megjön érzés múlóban, fájdalmas kemény mellbimbók és darabos fehér folyás.30-32 napos ciklusom van.
Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 16:39
11/16 anonim válasza:
Nem vezettem a hőmet. Igazából még csak 1 hónapja hagytam abba a szoptatást és a szülés után még csak 1 mensesem volt. Szóval lehet, hogy nekem emiatt késik. A kisfiam 7 hónapos, úgyhogy még kicsit korai lenne a baba, de én nem bánnám.
12/16 anonim válasza:
Írd meg legalább,mi az a tojcsi,mert nem értem de szeretném érteni!
13/16 anonim válasza:
A tojcsi az a tojásfehérje-szerű hüvelyváladékot jelenti. Ez általában a peteérés környékén szokott jelentkezni.
Itt olvashatsz róla: [link]
14/16 anonim válasza:
Hát ez így elég nehezen behatárolható. Mert pl. nekem már jóval peteérés előtt van ilyen nyákom! Már előtte kb. 5 nappal, de az LH teszt meg később mutatta a pé!
15/16 anonim válasza:
Ezért nem lehet 100%-nak venni a természetes fogamzásgátlást. Mindenki másképp "működik".
16/16 A kérdező kommentje:
HÁT NÁLAM MŰKÖDIK,MERT MEGJÖTT 39.NAP.
PEDIG MÁR KEZDTEM KÉTELKEDNI ABBAN,HOGY IGAZAT ÍRTAK ERRŐL,DE SZÉPEN MEGÍRJA HOGY A PETEÉRÉS(JOBBAN MONDVA OVULÁCIÓ) SOHASEM ELŐZI MEG A LEGJOBB MINŐSÉGŰ NYÁLKÁT.EZ A NYÁLKA ELTARTHAT AKÁR 1 HÉTIG IS ÉS ÁLTALÁBAN UTÁNA VALÓ NAP VAN AZ OVULÁCIÓ.
NEKEM BEVÁLLT,MERT A KISFIAM IS E SZERINT TERVEZVE FOGANNT.
2011. febr. 6. 18:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!