Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Tojcsi folyás utáni 3. napon...

Tojcsi folyás utáni 3. napon még terhes maradhatok? 37. nap vagyok,3 napja nega teszttel, de mindjárt megjön érzés múlóban, fájdalmas kemény mellbimbók és darabos fehér folyás.30-32 napos ciklusom van.

Figyelt kérdés
2011. febr. 4. 16:39
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:
Nem vezettem a hőmet. Igazából még csak 1 hónapja hagytam abba a szoptatást és a szülés után még csak 1 mensesem volt. Szóval lehet, hogy nekem emiatt késik. A kisfiam 7 hónapos, úgyhogy még kicsit korai lenne a baba, de én nem bánnám.
2011. febr. 5. 19:58
 12/16 anonim ***** válasza:
Írd meg legalább,mi az a tojcsi,mert nem értem de szeretném érteni!
2011. febr. 5. 21:34
 13/16 anonim ***** válasza:

A tojcsi az a tojásfehérje-szerű hüvelyváladékot jelenti. Ez általában a peteérés környékén szokott jelentkezni.

Itt olvashatsz róla: [link]

2011. febr. 5. 22:22
 14/16 anonim ***** válasza:
Hát ez így elég nehezen behatárolható. Mert pl. nekem már jóval peteérés előtt van ilyen nyákom! Már előtte kb. 5 nappal, de az LH teszt meg később mutatta a pé!
2011. febr. 6. 08:16
 15/16 anonim ***** válasza:
Ezért nem lehet 100%-nak venni a természetes fogamzásgátlást. Mindenki másképp "működik".
2011. febr. 6. 12:58
 16/16 A kérdező kommentje:

HÁT NÁLAM MŰKÖDIK,MERT MEGJÖTT 39.NAP.

PEDIG MÁR KEZDTEM KÉTELKEDNI ABBAN,HOGY IGAZAT ÍRTAK ERRŐL,DE SZÉPEN MEGÍRJA HOGY A PETEÉRÉS(JOBBAN MONDVA OVULÁCIÓ) SOHASEM ELŐZI MEG A LEGJOBB MINŐSÉGŰ NYÁLKÁT.EZ A NYÁLKA ELTARTHAT AKÁR 1 HÉTIG IS ÉS ÁLTALÁBAN UTÁNA VALÓ NAP VAN AZ OVULÁCIÓ.

NEKEM BEVÁLLT,MERT A KISFIAM IS E SZERINT TERVEZVE FOGANNT.

2011. febr. 6. 18:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!