Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Van csík vagy nincs csík?

Van csík vagy nincs csík?

Figyelt kérdés

[link]

[link]

2011. febr. 4. 11:27
1 2 3 4
 21/39 anonim ***** válasza:

Nekem is volt ilyen tesztem. Azt is hittem, hogy tutira pozitív, de aztán megjött...

Remélem neked ez tutira pozitív.

(Ami nálam később valóban pozitív lett, az nagyon erős két csík volt.)

2011. febr. 4. 15:58
 22/39 anonim ***** válasza:
Remélem, + lesz!
2011. febr. 4. 17:16
 23/39 A kérdező kommentje:
Köszi!
2011. febr. 4. 18:33
 24/39 anonim ***** válasza:
Várjuk a reggeli eredményt!!!!!! Remélem + lesz!
2011. febr. 4. 19:29
 25/39 anonim ***** válasza:

nem akarlak elkeseriteni de engem már átvert ez a teszt,másfajta negativ lett ,nekem ebböl nem lett baba sajnos.remélem neked igazat mutat.azt mondják ez a medi lab teszt nagyon sokszor ilyen.szoritok reggel,remélem pozi lesz.a clear blue nagyon jo fajta teszt,az nem fog csalni.

[link]

2011. febr. 4. 19:56
 26/39 Kriszta66 ***** válasza:
Én is látom a két csíkot . Engem még idáig sose csapot be a gabriel tesz , de remélem neked reggel pozitív lesz a másik fajta drukkolok .
2011. febr. 4. 21:49
 27/39 anonim ***** válasza:
Na,milyen a teszt eredménye?
2011. febr. 5. 08:12
 28/39 A kérdező kommentje:

Sziasztok!

De jó, hogy ilyen sokan érdeklődtök, nagyon jól esik de komolyan!

Hát sajnos nincs jó hírem, csont negatív a Clearblue is! Nem jó ez a Medi-lab teszt, jól becsapott mindenkit! Pedig ott van a csík, nem csak képzelődünk mind! Áhh, mindegy! Már csak azon idegeskedek, hogy akkor mi a fenéért nem jön meg?? Meg, hogy akkor most nem fogom tudni kb. mikor kell akcióznunk ha így felborul a ciklusom.

Pedig jó lett volna, már beleéltük magunkat a férjemmel. Van már egy 2 éves ördög kislányunk neki szeretnénk kistestvért és pont most januárban kezdtük a "gyártást". :) Csoda lett volna ha elsőre összejön ráadásul úgy, hogy 2x voltunk együtt egész hónapban.:O A nagylányunk 9 hónap alatt jött össze bár hozzáteszem, hogy csak nem védekezdtünk, nem figyeltük, hogy mikor kéne vagy ilyesmi. Már 7 hetes terhes voltam amikor először tesztet csináltam vele mert akkoriban totál összevissza jött meg kb. 2-3 havonta. :O Persze az olyan pozitív lett, mintha filctollal rajzoltam volna oda a csíkot.:p Szóval nem vagyok képben ezekkel dolgokkal. Amióta szültem szépen beállt 32-34 naposra a ciklusom de most...??

2011. febr. 5. 09:26
 29/39 A kérdező kommentje:
Bocs a kisregényért!
2011. febr. 5. 09:27
 30/39 A kérdező kommentje:
Majd még jövök!
2011. febr. 5. 09:27
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!