Gratulálok!!!!:)
Én minden nap nézegetem az én 2 csíkosomat, el sem hiszem, hogy ilyen hamar sikerült másodjára is. Mindenkinek szívből kívánom, hogy hamar baba legyen a pocakokban!:)
Szia!
Ez egyértelmű +!
Reggeli első pisi?Egy kicsit halvány!Később volt pé-d?
Képzeljétek, kiszaladtam a gyógyszertárba és vettem Gábrielt mert nem bírtam ki. Megcsináltam most, ez teljesen negatív. :O A gyógyszertárban azt mondták, hogy elvileg mindegy, hogy reggel vagy napközben csinálom.
Akkor ez most hogy van?
Vettem Clearblue-t is de azt reggelre tartogatom. Vagy most mi legyen?
4 éve nekem is ilyen tesztem volt, igen halovány pozitív. 2 napra rá negatív, aztán meg is jött. Kiderült, hogy hormont termelő ciszta miatt lett pozitív.
Tavaly már 1 hete késett, de negatív lett a teszt. 2 hétre rá (menzesz elmaradása után 3 héttel) lett végre pozitív és egészséges babám született.
Sajnos előbbi és utóbbi is lehet (vagyis ciszta és terhesség is), de nagyon-nagyon drukkolok, hogy baba legyen!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!