A Corax terhességi tesztek mennyire megbízhatóak? 3-ból mind negatív. Szeretném ha igaz lenne, ez biztos akkor?
Figyelt kérdés
1 hónapja feszöl a mellem,jan14-én megjött,utána fehér nyákos folyás,és mellfeszülés szintén,ezek26,27.-én szünni látszanak,most szinte már semmi,de fáj a derekam ez meg már a következő menses jele lenne?Sokat idegeskedtem!Lehet azért volt ez?2008. jan. 28. 20:30
1/4 anonim válasza:
Szia
Nekem teljesen egyertelmuen kimutatta a terhesseget.
Amugy olcsobb mint a "cler blue" nem biztos,h igy kell irni,de szeritnem van annyira megbizhato.
10 hetes kismama
2/4 anonim válasza:
Szerintem megbízható.3-at is csináltál.Szerintem nem vagy terhes.
3/4 A kérdező kommentje:
Köszönöm a válaszokat!Akkor remélem tényleg nincs baba!Ha esetleg olvsod és te is ezt a tesztet használtad kérlek véleményezd!Talán még másnak is hasznos lehet majd az infó!:))
2008. jan. 29. 07:50
4/4 anonim válasza:
Szerintem ha mindhárom negatív,biztos nem vagy terhes. Ez a teszt nagyon megbízható.A tünetek az idegeskedéstől is lehetnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!