Egy pár napja érzek egy kis szúrkálást a hasam alján, meg az egyik oldalon mintha a petefészkemet érezném. Mi lehet ez?
Figyelt kérdés
semmi más tünetem nincs,csak a jobboldali mellbimbóm van egy picit megnagyobbodva,ilyenkor nagyon viszket és érzékeny.nem tudok róla hogy terhes lennék,még nemvoltam dokinál.várok még egy hónapot és utánna megyek el.ezek a tünatak mire utalnak?2008. jan. 28. 19:47
1/4 anonim válasza:
Szia! Attól függ....már meg kellett volna jönnie? VAgy most vagy a ciklus közepén? Ha meg kimaradt már akkor csinálj tesztet!
2/4 anonim válasza:
Ha a ciklusod közepén vagy, akkor talán peteérésed is lehet...
3/4 anonim válasza:
Sokmindenre utalhat.Pl:peteérésre, meg akar jönni a mensid, akár lehet cystád is.Attól függ, most hol tartasz a ciklusodban.
4/4 anonim válasza:
Nem volt fehér nyákos folyásod?Nekem is feszült a mellem és nyákos valami is volt,a doki szerint peteérés jelek,csak fokozottak az endokrin miatt!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!