Pco-s évi 4-6mensivel (tehát ennyi peteéréssel) annak is érdemes hőmérőzni? Hasonló cipőben járók, néztétek valahogy h mikor kéne serénykedni?
köszönöm!
nekem csodával határos módon van már egy kisfiam.2010májusában született. 3hónapos terhes voltam mikor kiderült...hisz ha kimaradt nem ez volt az első gondolatom és annyira elhitették velem az orvosok hogy szinte semmi esélyem spontán teherbe esni.semmi tünetem nem volt(rosszullét vagy akármi)fél évre a fogamzásgátló elhagyása után augusztusban lettem terhes,ugy,hogy addig 2009ben 3 mensim volt.egy csoda:D
szeretnék kistesót mielőbb,hogy ugy menjek vissza dolgozni hogy megvan a 2 ervezet gyermek,ne visszamegyek aztán fél év mulva ujra szülni,senkinek nem lenne jó.
persze tudom,hogy lehet h most évekig nem fog sikerülni,de ha ugy alakul h nem jön össze már nem megyek lombikra vagy ilyesmi...akkor örülök az én kis csodababámnak,aki már 8,5hós
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!