Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » A Closty-t arra adják ha...

A Closty-t arra adják ha nincs peteérés vagy arra is ha megnyúlt ciklusok vannak késői peteéréssel?

Figyelt kérdés
Ma megyek dokihoz a hőgörbémmel, csak már olyan kíváncsi vagyok mire számíthatok. 39 napra elnyúlt a ciklusom és a görbe alapján mintha a tüszőrepedéssel "kínlódna" a szervezetem középidőben és ettől csúszik. Szerintetek mire számíthatok? Köszönöm
2010. nov. 22. 10:59
 1/1 anonim ***** válasza:
Nekem arra adták, hogy beállítsák a mensesem, illetve, hogy legyen peteérésem. Nekem is 27-40 napos ciklusaim voltak, a görbém pedig összevissza kalandozott :) Szedtem a Clostylbegytet, ami után 2 hónapig 35 napos volt a ciklusom, most pedig 2 csíkos tesztet csináltam. Nem kell megijedni sztem, mert vannak, akiknek ilyen a háztartása :)
2010. nov. 22. 13:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!