Hogy is van ez a peteéréssel?
Figyelt kérdés
Most kezdtem hőmérőzni! Addig értem,hogy a pé napján leesik a hőm, de előtte ezt 1-2 nappal nem lehet tudni? Bár elég rendszeresen együtt vagyunk, azért van,hogy 2-3 nap kimarad. De biztosra szeretnénk menni, ezért nem csak a pé napján szeretnénk együtt lenni, hanem előtte is. A ciklusom ráadásul nem teljesen rendszeres, bár ha átlagolom, akkor 30 napos! Az előző ciklusomnál is két nappal később lehetett (szurkált, ezt éreztem), mint ahogy papíron lennie kellene. Már csak azért is kérdezem,mert kislányt szeretnénk!:)
köszi
2010. okt. 27. 08:15
1/2 anonim válasza:
Szia, ezt akkor fogod tudni előre, hogy kb mikor számíts rá amikor már több hónapja vezeted a hődet, mert a görbéből majd látszik ,hogy kb mikor van pé-d, de van olyan hónap amikor lehet pár nappal később lesz vagy hamarabb, egyénfüggő, van akinek mindig ugyan akkor van van akinek nem. Tessék sűrűn, kétnaponta szeretgetni egymást.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszi! Hát szerencsére az intenzitással nincs gond, csak nyilván előfordul, hogy épp nem úgy jön össze, és nem szeretném,ha lemaradnánk!
2010. okt. 27. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!