Ma teszteltem, pozitív lett. Jövő héten megyek fodrászhoz, szeretném melíroztatni a hajam, most akkor merjem vagy sem?
Figyelt kérdés
2011. febr. 1. 18:56
1/10 anonim válasza:
Igaz azt mondják, hogy ezek a manapság használt festékek nem ártanak a babának, de én nem mennék, félnék.
2/10 anonim válasza:
Én is többektől megerősitést nyertem, hogy a manapság használatos szerek már nem ártalmasak, lehet menni nyugodtan.
3/10 anonim válasza:
Én a vendégeimnek a melírozást szoktam ajánlani.ha várandósak ,mert úgy a festék nem érintkezik a bőrrel. Túlzásokba azért ne ess,ne minden héten járj! Tartalmaznak bizony méreganyagot még most is a hajfestékek. Beszéld meg a fodrászoddal hátha van neki is valami javaslata.
4/10 anonim válasza:
Én nem mennék,nem csak a bőrrel való érintkezés a lényeg,hanem a beszívott vegyszergőz is.Mennyi ideje kinlódtatok a teherbeeséssel?
5/10 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszokat!
Kedves Utolsó miből gondolod,hogy kínlódtunk a teherbeeséssel?Abszolút nem,sőt már a második babó,csak az elsőnél ez a kérdés még nem merült fel.
2011. febr. 1. 21:40
6/10 anonim válasza:
nekem nagyon laza a nődokim, és ő mégis azt mondta hogy az első 3 hónapban nem ajánlja a festést
(betartottam, pedig sajna nagyon őszülök, 3 hónap múlva úgy néztem ki mint a saját öreganyám :( de a baba egészsége fontosabb!
de egyébként az ilyen kérdésekre a válaszolók többsége azt szokta írni, hogy a nőgyógyászuk azt mondta nyugodtan lehet festeni, szóval ebben sem egyezik az orvosok véleménye
7/10 A kérdező kommentje:
Én sem fogom megcsináltatni a melírt,csak érdekelt mások véleménye is,bár azért elgondolkodtató,hogy pár embernek fontosabb a kinézete,mint a babája egészsége.
2011. febr. 1. 22:18
8/10 anonim válasza:
Csak azért kérdeztem h mennyit vesződtetek,mert akik sokat várnak rá,éveket,nehezen jött a baba,azok általában sokkal jobban féltik a terhességet és babát,nem kockáztatnának meg egy melírozást sem.
9/10 anonim válasza:
Szerintem ammónia mentes hajfestéket nyugodtan használhatsz...!!
10/10 anonim válasza:
Szia! A barátnőm fodrász és ő is teherbe esett, a festést abbahagyta, szóval a vendégek haját nem festette, de sajátját igen, bár nem tudom, hogy hanyadik trimeszterben, viszont ha ő ezt meg merte tenni akkor én is meg merem, neki a baba volt az első. Szóval biztos van erre külön festék és nem feltétlenül teszi kockára a gyereke egészségét senki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!