5 napja késik, állapotos vagyok?
Figyelt kérdés
Már 5 napja késik a menszim, a mellem feszül, de nem nagyon. Ma már barna folyásom is volt. Tesztet már csináltam délután de negatív lett. Nagyon izgulok, hogy terhes vagyok-e. Szeretnék babát ,de közben nagyon félek, hogy képes leszek-e jó anya lenni. Természetes ez az érzés? vagy még nem vagyok elég érett?, pedig már 27 éves vagyok. Előre is köszöm a válaszokat.2008. jan. 28. 16:47
1/4 anonim válasza:
Szia! A reggeli vizeletből csinálj tesztet pár nap múlva. És ne izgulj biztosan jó anya leszel, ezek természetes érzések.
2/4 anonim válasza:
Szia
Csatlakozom az elottem szolohoz,reggeli vizeletbol csinalj tesztet,mert akkor a legmagasabb a HCG a vizeletben.
Es tenyleg ne aggodj,biztos,h jo anya leszel.
10 hetes kismama
3/4 anonim válasza:
Szintén csatlakozom az előttem szólókhoz.Reggeli vizeletből csinálj tesztet.Lehet, hogy még alacsony a HCG a szervezetedben, vagy nem vagy terhes.Biztos jó anya leszel.Mindenki izgul egy kicsit.Sok sikert neked!
4/4 anonim válasza:
Szia! Egy cipőben járunk,nálam is ugyanez a helyzet!Nekem is ilyen tünetek vannak,ha megtudsz valamit irj én is jelzek.Sok szerencsét!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!