Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Fáj a mellem és mintha nőtt...

Fáj a mellem és mintha nőtt is volna. Többet eszem mint azelőtt. Híztam is egy picit. Fehér krémszerű folyásom is van. Mitől lehetnek ezek a tűnetek? Terhes lennék?

Figyelt kérdés
Kb két hete, h együtt voltam a barátommal, azóta fáj a mellem és mintha nőt is volna.Többet eszem mint azelőtt. híztam is egy picit.fehér krémszerű folyásom is van.A hasam szinte minden nap felvan fújódva, ilyenkor feszül a hasam alja. Volt mikor nem tudtam háton feküdve pihenni, mert annyira feszült. két hét múlva kell ,h megjöjjön a mensim. csináljak tesztet?
2008. jan. 28. 16:01
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Ha két hete voltatok együtt és két hét múlvára várod a menzit,az azt jelenti,hogy kicsi az esély arra,hogy pont akkor volt peteérésed.Viszont a tünetek utalhatnak babára is!Csinálj egy tesztet ha kimarad menzid!Legközelebb meg védekezzetek ha nem akartok gyereket!

puszi

2008. jan. 28. 16:07
 2/4 A kérdező kommentje:
a hőemelkedés utalhat peteérésre is? mert napok óta hőemelkedésem is van!
2008. jan. 28. 16:09
 3/4 anonim ***** válasza:
100%
Van esely arra, hogy terhes vagy. Csinalj tesztet (akar tobbet is) es ha pozitiv, akkor irany az orvos!
2008. jan. 28. 16:12
 4/4 anonim ***** válasza:
100%
A hőemelkedés sokmindenre utalhat!A terhesség szempontjából,csak az ébredési hőmérséklet lehet mérvadó!Csinálj tesztet!
2008. jan. 28. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!