Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Valakinek sikerült így spontán...

Valakinek sikerült így spontán teherbe esni?

Figyelt kérdés

Párom spermavizsgálat eredménye 10milió/ml, motiliás:kb.30%,most gyógyszer kúrán van,meg vitaminok stb....

Valakinek siker?

2011. jan. 31. 15:09
 1/10 anonim ***** válasza:
Ez annyira rossz, inszeminációval tuti a siker, fel a fejjel!
2011. jan. 31. 15:39
 2/10 A kérdező kommentje:
A dokim azt mondta lombikot javasol,ha nem javul a spermakép,de hozzá tette esély van,csak csekély, a megtermékenyüléshez egy db sperma kell. Ezért vagyok kíváncsi sikerült-e már így valakinek.
2011. jan. 31. 15:49
 3/10 anonim ***** válasza:
10 millió/ml volt a férjemnek, és csak két mili összesen, és abból húsz százalék volt mozgó, ki lehet számolni:( lombikra mentünk mert nem volt kielégítő eredménye a gyógyszerének, lombik nem sikerült, aztán kezembe vettem a sorsunkat, tömtem E vitaminnal, cinkkel, c vitaminnal és maca vibével, végül is nem tudjuk mennyi lett a spermája mert a vitaminkúrája után a harmadik hónapban babás lettem, spontán, azóta most kezdtük a tesóprojectet, ez a második hónapunk, hogy elkezdte szedni újra a bogyókat, és hétvégére nem várom, remélem sikerül.
2011. jan. 31. 18:08
 4/10 A kérdező kommentje:
Ez most nekem egy remény sugár! Én megfogadtam,hogy sikerülni fog nekünk,bár nem tudtam összejött-e már valakinek! Mi is vitaminozunk.
2011. jan. 31. 19:00
 5/10 anonim ***** válasza:

Első vagyok, most látom mit írtam. Ezt akartam: Ez NEM annyira rossz...

Bocsi.

Én inszemet próbálnék a lombik előtt.

2011. jan. 31. 20:14
 6/10 A kérdező kommentje:
Hát én egy kicsit aggódom,nagyon szeretném megúszni a lombikot. Az inszem. is jobban hangzik. Holnap még megveszem a maca vibe-t is a többi vitamin mellé. Feljavítjuk azt az eredményt!
2011. jan. 31. 20:38
 7/10 anonim ***** válasza:
0%

Nem segélyből élek - napi 10-14 órát dolgozom.

Nem rosszindulatúnak szántam a választ, csak leírtam egy igaz tényt. Azzal hogy mindent képes vagy megtenni azért hogy egy gyerek megfoganjon az egy dolog. De azon kellene elgondolkodni hogy valóban meg van-e minden feltétel ahhoz hogy normálisan fel is tudd nevelni és elindítani az életbe. Nem anyagiakra gondolok itt. Lehet máshol mással, más körülmények között nem kellene neked sem a spermát számolni. Az is lehet hogy számodra nem is a gyerekszülés a kiválasztott küldetés az életben. Csak nem szeretném hogy nagyot csalódj. Nem mindig érdemes erőltetni a dolgokat melyek általában spontán kell hogy történjenek. Egy gyermeket nem lehet majd csak úgy törölni mintha nem is lett volna. Nagyon nagy felelősség. Próbálj meg ne csak erre öszpontosítani s hidd el ha a feltételek pozitívan egybeesnek nem is fogod tudni hogyan és anya lesz belőled. Nem meghittebb a párod szemszögéből is úgy elfogadni a gyerekét hogy ő termékenyített meg és nem egy orvos a "beavatkozásával"?

2011. febr. 3. 08:23
 8/10 anonim ***** válasza:
100%

Ne haragudj utolsó, de ennél nagyobb baromságot nem is hallottam még. Akkor szerinted az a rengeteg gyerek, aki éhezik, aki bántalmazott, aki beteg, mind azért született, mert a feltételek "pozitívan" egybe esnek? És aki meg szeretben, biztonságban, jól nevelné,annak meg a természet "nem akarja"? Inkább a kérdezőnek legyen gyermeke, mint olyannak aki nem tudja tisztességesen felnevelni!!

Bocs az off-ért, de nem tudtam szó nélkül hagyni.

2011. febr. 3. 08:35
 9/10 anonim ***** válasza:

Szia!

Nos, én nem tudok neked arra írni hogy a páromnak milyen lett az eredménye, mert sajna a papírt nem láttuk, a dokinkkal telefonon beszéltünk, és közölte a hírt.

Sajna apának valami gyulladás volt a spermában, ami megölte őket mire a petesejtemhez érnének, és még kevés is volt a szám, és a mozgás is. Azt mondta a doki, hogyha meg is szűnik a gyulladás, akkor is 5% esély van arra, hogy én spontán teherbe essek, és ő a lombikot javasolta. Teljesen magamba zuhantam, és persze apa is. De elkezdte szedni az antibiotikumot, és láss csodát, abban a hónapban már terhes is lettem.

Azóta van egy 2éves kisfiunk, most tervezzük 6 hónapja a tesót, eddig sikertelen, majd most fogunk menni újabb vizsgálatra, mert valószínű apának visszatért a baci:(

Sok sikert, és kitartást kívánok, és mihamarabbi gyermekáldást!!!!!!!!!!

2011. febr. 3. 08:40
 10/10 anonim ***** válasza:
Szerintem nem ide akarta írni ezt a választ
2011. febr. 3. 08:41

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!