Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Előfordulhat, hogy valaki...

Előfordulhat, hogy valaki terhességi tüneteket produkál, pedig nem terhes? Milyen tüneteket? A menstruáció milyen utána?

Figyelt kérdés
Nekem jutott ebből is, abból is. Volt hányingerem, émelygésem, szurkálásom, hőemelkedésem, álmosságom (utóbbi három mensi alatt is picit), 9 napot késett...
2008. jan. 28. 11:32
 1/4 anonim ***** válasza:
100%

Szia!Volt!Sajnos!Pedig már beleéltem magam!!Volt hányinger,hányás,mellfájdalom,görcsölés,szúrkálás,szédülés,étvágytalanság,undor a kávétól,hangulatváltozás.....szóval minden ami kell és 2 hetet késett!Nagyon szerettem volna a babát, és a testem így reagált....és nem sikerült :-)

Sokan vannak így szerintem!Fő a nyugalom!!!!!!!!!

2008. jan. 28. 11:58
 2/4 anonim ***** válasza:
100%
Amikor a barátnőm megtudta, hogy terhes vagyok, akkor egy egész sor tünetet produkált ő is a következő menstruációja előtt, ami még késett is neki egy napot. Kb. ugyanezeket érezte, mint te. Jól meg is volt ijedve, de csak szimpátia-érzések voltak:)
2008. jan. 28. 11:58
 3/4 anonim ***** válasza:
Szia! Sajnos igen, az utobbi 4 honapban szinte minden alkalommal a mensim elott. Aztán persze jol elkeseredtem, amikor kiderult, h nem vagyok terhes. Azért, hogy elkeruljem az ilyen "fájdalmat" elhatároztam, h kiverem a fejembol a baba dolgot. Sikerult is a mult honapban. Abszolut nem gondoltam a babára, teljesen lefoglaltam magam. Most viszont úgy fest, a turelmem rozsát termett. :) Sok sikert és kitartást!!!!!!
2008. jan. 28. 12:09
 4/4 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat! Csak azt nem gondoltam, hogy akkor is produkálhat ilyet az ember, ha még most kezdett bele a projektbe :).. Szorítok nektek!
2008. jan. 28. 12:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!