Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Hogyan álljak hozzá ehhez a...

Hogyan álljak hozzá ehhez a gyerek gondolathoz?

Figyelt kérdés
Van más is ilyen helyzetben mint én? 28 éves vagyok, nincs még gyerekem. És nem is szeretnék. Nagyon szeretem a babákat, gyereket, de akkor a legjobban, ha visszaadhatom az anyjának. Viszont tudom, hogy az idő ketyeg, lassan neki kéne fognom, mert kifutok az időből. Én így éreztem 18 évesen, most is így gondolom, 38 évesen meg már hova szüljek? Belegondoltam abba is, hogy mi lesz öreg koromban, ha teljesen egyedül maradok. De hogy akarjak gyerek, ha minden porcikám tiltakozik ellene? Magától a terhességtől, a szüléstől pedig egyenesen rettegek. Hogy lehet ezt valahogy átfordítani? Vagy van olyan, hogy valaki soha nem akar gyereket, nem csak nem sikerül neki? Sietnem kell, sok időm már nincs.
2009. febr. 6. 14:24
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
79%

Előző vagyok, bocs, most látom, hogy van párod.

De ha sehogy sem érzed, hogy szeretnél szülni (amitől egyébként nem kell félni, általában mindenki túléli), nem kell erőltetni.

2009. febr. 6. 16:41
 12/12 anonim ***** válasza:
én 29 vagyok és én sem szeretnék gyereket.
2010. jún. 9. 11:33
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!