Hogyan álljak hozzá ehhez a gyerek gondolathoz?
Szia, ez lehet, hogy így marad. Ettől nem vagy rossz ember, van más is, aki nem AKAR gyereket. 28 vagy. Fiatal, ha esetleg változik az érzés azért még harminc egynéhány évesen sem kizárt, hogy anya legyél.
CSAK azért, mert ketyeg a biológiai.... még ne csinálj gyereket, ha "minden porcikád" tiltakozik ellene.
Ne izgulj meg nem vagy lekesve semmirol. Ma mar a szulesi korhatar kitolodott es nem feltetlen kell huszon evesen szulni. azert ne szulj mert ezt kivanja a bilogiai ora.. de az is lehet h a gyermek iranti vagy majd egyszer megfogalmazodik benned. kiben elobb kiben kesobb. amikor en 25 eves voltam volt egy udvarlom aki mar szeretett volna babat de en megremultem es ezert nem lett belole semmi. nem ereztem magamat meg felkeszultnek a szerepre nem reg fejeztem be akkor a masoddiplomam szerettem volna meg elni az eletem es nem egyik kotelezettsegbol a masikba menni.. majd orszagot valtottam, kulfoldon letelepdtem. nalam olyan 30 korul fogalmazodott meg h igen szeretnek babat es ahogy mentem elore egyre jobban vagyakoztam ra. Most 34 vagyok megtalaltam eletem parjat es most varjuk elso babankat. 35 fogok eppen csak mulni mikor megszuletik. Nem erzem h lekestem volna barmirol is sot egy biztos csaladi, anyagi hatteret tudunk biztositani a babanknak. Mar kieltem magam es inkabb egy meghitt otthoni legkorre vagyok. Persze rosszul vagyok reggelenkent sot van amikor egesz nap, de ettol nem kell felni mert jo arra gondolni h a pici novekszik benned te elteted. persze a suzlestol felek de mas no is atesett rajta, es azt hiszem utana az az orom amit egy ilyen picuri tud adni midnen fajdalomert karpotol. Fel a fejjel.
egy 12 hetes pocaklako mamaja
Szia!
Én 24 éves vagyok és ugyanígy voltam ezzel.
Pláne én nem is szerettem a gyerekeket. Aztán párom nagyon szeretett volna, így rábólintottam, tavaly meg is született szeptemberben.
Az elején nagyon furcsa volt, de most már minden megváltozott, és nem bántam meg.
Szerintem ha gondolkodsz rajta az rosszabb.
Azt mondják ha megtalálod életed nagy szerelmét, minden porcikáddal gyereket szeretnél neki szülni.
Nem tudom, te párkapcsolatban élsz-e, azt nem írtad.
Szerintem próbáld meg, biztosan nem fogod megbánni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!