8napja késik a menstruációm. Ma és tegnap megjön érzésem volt. Meg fog jönni vagy beágyazódás tünetei?
Akkor jó messze vagy.. :(
Oda tudsz költözni, persze, de szerinted az Ő szülei hogyan fogadnák? Mert ha ott is kiverné a biztosítékot, akkor nem tudom, hova mehetnétek :(
Anyukáddal nem vagy olyan viszonyba, hogy megbeszéld Vele ezt a "problémát"?
Tudod, én lassan két gyerekes anyaként ilyent nem csinálnék. Mármint, hogy kitagadjam. Nem ugrándoznék örömömben az biztos, de azért régebben is 16 évesen szültek a "nők" és 15 elfértek és megéltek egy házban.
Ha minden kötél szakad, ezt mond meg anyudnak és kérdezz rá, Ő hány évesen szült Téged...
Ha a barátod szülei segítenek, akkor tök jó. Csak /sajnos ez az általános/ mivel ilyen fiatalok vagytok, sajnos nagyon kicsi rá az esély, hogy együtt öregedjetek meg.. Ha a barátod túl korainak érezné idővel az apaságot és szakítanátok, akkor Neked marad a pici, de se ház, se család.
Elég lelombozó, tudom, de jobb előre belegondolni a lehetőségekbe.
Mikor is fogsz tesztelni? Vagy mikor mész dokihoz?
Hát igen,nem tudni mit hoz a jövő...:/
Jövőhéten teszt,aztán nőgyógyász.
Segítenél nekem abban hogy mégis milyen iratot vigyek majd oda,mikre kell majd válaszolnom,és milyen vizsgálat lesz?
szia!
ha eléred a méhszájad akkor szerintem nem vagy terhes. Főleg, ha jól veszem ki a szavaidból akkor csak előváladéktól lehetsz terhes. Vagy nem jól gondolom? Szerintem a sok stressz miatt késik. Ha 8 napja késik, azt jelenti, hogy 20-án kellett volna megjönnie. 15-e pedig öt nappal előtte van, így szerintem nagyon minimális az esély terhességre. Hány naposak a ciklusaid? Szokott késni vagy pontosak? Amúgy én is Hajdú-Bihari vagyok, egy kisfiú anyukája.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!