Szinte rettegek a méhen kívüli terhességtől. Normális ez?
Örülj a 3 pozitív tesztnek. Sikerült, babás vagy :D
Természetes hogy aggódsz, ez az anyák sorsa. Én mindig azt hittem, a szüléssel elmúlik az agodalmaskodás. Fenét!! De nyugtasd meg magad, a méhen kívüli terhesség ritka ám. Azonkívül azért vizsgálnak ilyen hamar, hogy már most látszik, minden rendben van. Meg gondolj arra, nem lehetsz mindig peches.
Én is így voltam, az első elhalt... és valóban voltak szurkálások, de az nem a méhen kívüli jele. Ha az volna görcsöd lenne, összetéveszthetetlen! Nyugodj meg csak tágulnak a méhszalagok ill nyúlnak. Tilos olvasni erről a témáról ez a titka, nekünk akik átéltünk babvesztést, erről nem szabad olvasni, mert tuti bemagyarázod magadnak a végén a tüneteket! Vigyázz a baára és próbálj felhőtlenül örülni! :) Nem aggódhatsz és szoronghatsz addig amíg nem rúgdos.. ártanál ezzel neki, gondolj rá!!!!
szeresd, és simogasd, megfogja hálálni!
20 hetes kismama
Szia!
Azóta jól vagy?
Én most 7 hetes vagyok, de az uh-on (hasi uh) nem láttak semmit. Elmegyek másik dokihoz, hüvelyivel megkerestetem a babát, remélem, jó helyen van... Nagyon rettegek...
Neked boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!