Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szinte rettegek a méhen...

Szinte rettegek a méhen kívüli terhességtől. Normális ez?

Figyelt kérdés
Holnap megyek 3 pozitív teszt után dokihoz. A hasam szurkál, fájdogál, olyan mensis érzés. Már volt egy terhességem, annak a 12. héten elhalás lett a vége. Borzasztóan szeretnénk ezt a babát, de már mindentől félek, és egyenesen rettegek hogy méhen kívüli lesz. Kb. 5 és fél hetes vagyok.
2008. jan. 27. 14:57
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
SZIA.ELŐSZÖR IS PRÓBÁLJ MEGNYUGODNI.ha félsz, az természetes, mert volt már sajna rossz tapasztalatod, de rettegni azt nemkéne.Gondolj pozítívan arra a kis babára aki a pocakodban van, neki se tesz jót ha rettegsz,szorongsz.a másik,a negativ gondolatokat el kéne vetned magadtól.rosszat tesz neked.gondolj arra, hogy most minden rendben lesz.én is nagyon vágyom már egy babára, és nekem nem jön össze, de igyekszem minden hónaphoz ugy álni, hogy na majd most.!nyugi,nincs reméljük semmi baj.boldog babavárást.
2008. jan. 27. 15:10
 2/7 anonim ***** válasza:
100%

Örülj a 3 pozitív tesztnek. Sikerült, babás vagy :D

Természetes hogy aggódsz, ez az anyák sorsa. Én mindig azt hittem, a szüléssel elmúlik az agodalmaskodás. Fenét!! De nyugtasd meg magad, a méhen kívüli terhesség ritka ám. Azonkívül azért vizsgálnak ilyen hamar, hogy már most látszik, minden rendben van. Meg gondolj arra, nem lehetsz mindig peches.

2008. jan. 27. 15:22
 3/7 anonim ***** válasza:
100%

Én is így voltam, az első elhalt... és valóban voltak szurkálások, de az nem a méhen kívüli jele. Ha az volna görcsöd lenne, összetéveszthetetlen! Nyugodj meg csak tágulnak a méhszalagok ill nyúlnak. Tilos olvasni erről a témáról ez a titka, nekünk akik átéltünk babvesztést, erről nem szabad olvasni, mert tuti bemagyarázod magadnak a végén a tüneteket! Vigyázz a baára és próbálj felhőtlenül örülni! :) Nem aggódhatsz és szoronghatsz addig amíg nem rúgdos.. ártanál ezzel neki, gondolj rá!!!!

szeresd, és simogasd, megfogja hálálni!

20 hetes kismama

2008. jan. 27. 15:37
 4/7 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszokat, de sajnos lehet hogy nem volt alaptalan a félelmem. Ma megyek a véreredményért, tegnap a hüvelyi uh.n nem láttak babát. Szorítsatok! :(
2008. jan. 29. 10:49
 5/7 A kérdező kommentje:
Boldog vagyok! 3 nap stressz után kiderült, hogy mégis van ott valami! Köszönöm a bíztató szavakat!
2008. jan. 31. 11:57
 6/7 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Azóta jól vagy?

Én most 7 hetes vagyok, de az uh-on (hasi uh) nem láttak semmit. Elmegyek másik dokihoz, hüvelyivel megkerestetem a babát, remélem, jó helyen van... Nagyon rettegek...

Neked boldog babavárást!

2008. máj. 14. 14:51
 7/7 A kérdező kommentje:
Igen, köszi jól vagyunk mind a ketten. Ma léptem a 21. hétbe, és nagyon boldog vagyok. Nagyon szorítok hogy ne legyen semmi baj, és tényleg keress más dokit, mert nagyon de nagyon sok múlik rajta!!! Kitartás és nagyon szorítok! Majd írj hogy mi újság!
2008. máj. 16. 16:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!