Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Ez már beteges? Tabit szedek, óvszert is használunk és mégis rettegek a terhességtől? Mit tehetek?
Az a gumi nem csúszik le olyan könnyen ám... Nálam pl (igaz, kicsit vastagabb "vagyok", mint az átlag, alig megy fel,lejönni meg szinte csak úgy, hogy görgetem visszafelé... Mi ezért nem is használjuk, mert legtöbbször még a merevedésemnek is annyi mire felkerül:S
Amúgy igen, ez már beteges fóbia...
23/F
ne félj!!!
nem kéne megbínod a párodban??
ha csak gumi lenne, akk is, azért van , h. ne jöjjön le!!!és védje!!ha meg gyógyszert szedsz(rendszeresen)akk meg pláne ne félj!!!
am menj el orvoshoz, ez már tényleg beteges!!!
Igen beteges. Javaslom, hogy ne szexelj, mert úgy látom ez a dolog nem neked való.
Vagy tudod mit, legyen munkamegosztás. Oks?
Te idegeskedj, valami teljesen hülyeség miatt, a pasid meg majd élvezi a dolgot. Így lesz a legjobb.
Beteges.
Szerintem engedd el a fiút, legalább talál valami kevésbé frigid tyúkot akivel jó lesz a sex!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!