Kezdőoldal » Szexualitás » Fogamzásgátlás » Ez már beteges? Tabit szedek,...

Figyelem! A Szexualitás kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Ez már beteges? Tabit szedek, óvszert is használunk és mégis rettegek a terhességtől? Mit tehetek?

Figyelt kérdés
Már annyira h nem tudom élvezni a szexet, azt figyelem h nem e csúszik le a gumi a pasimról..:S Mit tegyek? Nem tudok megnyugodni:( 18/L
2009. ápr. 19. 16:17
 1/9 anonim ***** válasza:
100%

Az a gumi nem csúszik le olyan könnyen ám... Nálam pl (igaz, kicsit vastagabb "vagyok", mint az átlag, alig megy fel,lejönni meg szinte csak úgy, hogy görgetem visszafelé... Mi ezért nem is használjuk, mert legtöbbször még a merevedésemnek is annyi mire felkerül:S

Amúgy igen, ez már beteges fóbia...

23/F

2009. ápr. 19. 16:20
 2/9 anonim ***** válasza:
75%
Bocsi, első vagyok... Keress fel egy pszihiátert
2009. ápr. 19. 16:21
 3/9 anonim válasza:
97%
nyugodj meg ha pontosan szeded a tabit nem lehetsz terhes.szerintem nem is kell még plusz ovszer.ezek a mai tabik megbizhatok.
2009. ápr. 19. 16:22
 4/9 anonim ***** válasza:
100%
hat pedig jo lenne, ha felnonel, mert ramehet egy ido utan a kapcsolatod is a beteges felelmedtol. A tablettat ha rendesen szeded, nem leszel terhes, ha meg gumit hasznaltok, feleslegesen mergezes magad a tablettaval. Ezt azok a nok szoktak szedni, akik nem akarnak gumit hasznalni.
2009. ápr. 19. 16:22
 5/9 A kérdező kommentje:
de rettegek h pl a gyógyszer nem úgy hat és az óvszert meg nem jól használjuk:( am állandóan csúszkál:S mikorpózt váltunk..vissza kell igazítani..:( pedig a mérete jó, az elején alig tudja felrakni, nagyon feszes
2009. ápr. 19. 16:27
 6/9 anonim ***** válasza:
77%

ne félj!!!

nem kéne megbínod a párodban??

ha csak gumi lenne, akk is, azért van , h. ne jöjjön le!!!és védje!!ha meg gyógyszert szedsz(rendszeresen)akk meg pláne ne félj!!!

am menj el orvoshoz, ez már tényleg beteges!!!

2009. ápr. 19. 16:30
 7/9 anonim ***** válasza:
69%

Igen beteges. Javaslom, hogy ne szexelj, mert úgy látom ez a dolog nem neked való.

Vagy tudod mit, legyen munkamegosztás. Oks?

Te idegeskedj, valami teljesen hülyeség miatt, a pasid meg majd élvezi a dolgot. Így lesz a legjobb.

2009. ápr. 19. 16:54
 8/9 anonim ***** válasza:
69%
csoda, hogy jár még veled valaki, mi nem tudjuk neked megolnani, neked kell rájönnöd, hogy eleget védekeztek
2009. ápr. 19. 17:36
 9/9 anonim ***** válasza:
71%

Beteges.

Szerintem engedd el a fiút, legalább talál valami kevésbé frigid tyúkot akivel jó lesz a sex!

2009. ápr. 19. 18:38

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!