Mit gondoltok a ciklus.huról?
Azt írták többen is, hogyha nem rendszertelen a ciklusod, jól vannak beállítva az értékek (átlag ciklushossz, luteális szakasz hossza), akkor egész jó. Bár ahogy hallottam nyákból és hőből nem mindig tudja...
Nekem elég rendszertelen, és még nem is régóta vezetem, de én csak azért használom, hogy minden egy helyen le legyen jegyezve.
Szia!!
Elég fura a kérdésed. A ciklus.hu ugyan úgy számolja ki a menses várható idejét illetve a peteérést, mint pl az orvosok, vagy te magad. Tehát, a biztosságában semmi kétségem nincs. Az más dolog, hogy ha rendszertelen a mensid, lehet bármilyen hiper szuper számlálód, és kalkulátorod, nem fogja tudni bemérni, hogy pontosan mikorra is várhatod. Illetve minden nő más. Így tehát máskor van peteérése. A ciklus.hu leírja, hogy mikor lehet az ovud, de neked arra is kell gondolnod, h már előtte egy két nappal i lehet peteérésed. A mensiről még annyit, hogy ott a bejegyzett mensesek között eltelt időt átlagra veszi, s így számítja ki a ciklus hosszát. Tehát, ugyan azon elveken alapszik, mint minden más menseskalulátor. Kérhetsz figyelmeztetést emailen egy nappal ovuláció és menses előtt és jól áttekinthetően figyelemmel tudod követni a ciklusaid.
üdv.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!