Ciklus diagramm, mit gondoltok?
igen-igen, köszi 15-én pént. napon.
Valószínű?? Mert lehet hogy nem? miből lehet ezt látni?
Szia. Igen, 15-én volt ovud. A leeső majd megugró hőből látni. Mostmár csak várnod kell és remélni, hogy fenn marad! :)
Sok sikert! :)
16:08-válaszolónak:Köszi a választ.
Azóta a hő 37,2, Reménykedem.
11:30-as válaszoló:Igen, megoszthatod, amit érzel, tapasztalsz, köszönöm. Én most Cickafark-palástfű tea kúrába kezdtem a mostani ciklusomnál, ill. egy inj. kúrát. Elég sok minden történt, és úgylátom segítenek ezek. Te szoktad mérni a hődet? Mióta próbálkoztok baba ügyben?
Nekünk 2. baba lenne, Az elsővel is 2 évig próbálkoztunk, és kellett egy kis segítség, de már 2,5 éves.
Szia. 11:30-as vagyok. :) Én cickafark tablettát, barátcserje és lucerna-árpafű kapszulát szedtem ebben a hónapban. Mi ősz óta próbálkozunk és tavasszal már terhes lettem, de sajnos elvetéltem. :( De most más lesz. :)
Igen, mérem a hőm. 37 fok 5. napja. [link]
Érzel már valamit? Nekem olyan mindjárt megjön érzésem van... Így volt az előző terhességemnél, mielőtt pozit teszteltem volna.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!