Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ciklus diagramm, mit gondoltok?

Ciklus diagramm, mit gondoltok?

Figyelt kérdés
Megnéznétek, miat gondoltok erről a diagrammról, én úgy gondolom a pé. 13-án lehetett, akkor a hő is leesett, és az ovulációs tünetek is nagyon erőteljesek voltak. Azért készítettem, diagrammot, mert szeretném tudni, hogy van-e pé-em. [link]
2011. júl. 19. 15:58
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
Igen, valószínűleg volt ovuláció, de nem 13.-án, hanem a 13. ciklusnapon.
2011. júl. 19. 16:08
 2/15 A kérdező kommentje:

igen-igen, köszi 15-én pént. napon.

Valószínű?? Mert lehet hogy nem? miből lehet ezt látni?

2011. júl. 19. 16:15
 3/15 anonim ***** válasza:

Szia. Igen, 15-én volt ovud. A leeső majd megugró hőből látni. Mostmár csak várnod kell és remélni, hogy fenn marad! :)

Sok sikert! :)

2011. júl. 19. 17:31
 4/15 anonim ***** válasza:
Utsó vagyok. Amúgy, nekem is 15-én volt ovum. Várunk együtt? :) Megoszthatnánk egymással, amikor tesztelünk, tüneteket, ilyesmi... :) Mit gondolsz?
2011. júl. 20. 11:30
 5/15 anonim ***** válasza:
Első vagyok. Azért írtam, hogy valószínű, mert akkor a tuti, hogy ha már fenn is marad a hő.
2011. júl. 20. 22:03
 6/15 A kérdező kommentje:

16:08-válaszolónak:Köszi a választ.

Azóta a hő 37,2, Reménykedem.

11:30-as válaszoló:Igen, megoszthatod, amit érzel, tapasztalsz, köszönöm. Én most Cickafark-palástfű tea kúrába kezdtem a mostani ciklusomnál, ill. egy inj. kúrát. Elég sok minden történt, és úgylátom segítenek ezek. Te szoktad mérni a hődet? Mióta próbálkoztok baba ügyben?

Nekünk 2. baba lenne, Az elsővel is 2 évig próbálkoztunk, és kellett egy kis segítség, de már 2,5 éves.

2011. júl. 21. 15:57
 7/15 anonim ***** válasza:

Szia. 11:30-as vagyok. :) Én cickafark tablettát, barátcserje és lucerna-árpafű kapszulát szedtem ebben a hónapban. Mi ősz óta próbálkozunk és tavasszal már terhes lettem, de sajnos elvetéltem. :( De most más lesz. :)

Igen, mérem a hőm. 37 fok 5. napja. [link]

Érzel már valamit? Nekem olyan mindjárt megjön érzésem van... Így volt az előző terhességemnél, mielőtt pozit teszteltem volna.

2011. júl. 21. 19:49
 8/15 anonim ***** válasza:
Ja, és nekem is van már egy gyerekem. Ő a második hónapban megfogant. Persze, az még 18 éves koromban volt... Akkor azért könnyebb volt.
2011. júl. 21. 19:50
 9/15 A kérdező kommentje:
szia. szerintem szépen alakul a ciklusod, reméljük szerencsés hónap lesz! Nekem is volt pont egy éve egy terhesség, de sajnos elhalt a baba. MAjd most tavasszal, pedig méhenkívül tapadt meg a baba, így most egyik vezeték dolgozik , azért remélem sikeresen. Kicsit kevesebb eséllyel.De! bizakodom, hogy jönni akar egy kis tesó, kislányunk is nagyon szeretné. Nektek hány éves a gyermeketek?
2011. júl. 22. 15:26
 10/15 A kérdező kommentje:

A ciklusom alakulása azóta:

[link]

2011. júl. 22. 15:29
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!