Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Nállatok bejött a "nem görcsöl...

Nállatok bejött a "nem görcsölök" dolog?

Figyelt kérdés
2009. febr. 5. 10:15
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Mármint a baba miatt, hogy összejött e vagy sem?
2009. febr. 5. 10:18
 2/8 anonim ***** válasza:
Szia! Nagyon úgy néz ki hogy bejött! :))) Most teszteltem egy pozitívat!!! Boldog vagyok! :))
2009. febr. 5. 10:18
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Hát nekem sajnos még nem! De ne add fel, én sem teszem! :)
2009. febr. 5. 10:20
 4/8 A kérdező kommentje:

Első válaszolónak: igen úgy értettem, hogy sikerült-e a baba, abban a hónapban amikor nem gondolt a babára.

második válaszolónak: GRATULÁLOK, nem is tudod milyen szerencsés vagy. Mennyi időre sikerült?

2009. febr. 5. 10:22
 5/8 anonim ***** válasza:
sziasztok! szerintem ezen nem lehet nem görcsölni valahogy nekem is minden szex után az jár az eszembe hogy sikerül , de az tény nem szabad feladni és csak pozitivan lehet hozzá állni ! és ez az ami sokat számit a pozitiv hozzáállás ,hiszen másnak is sikerült nekem miért ne sikerülne!:))
2009. febr. 5. 10:25
 6/8 anonim ***** válasza:
6hónap után most úgynézki babás vagyok :))
2009. febr. 5. 10:27
 7/8 anonim ***** válasza:
100%

Szia!

Igen,bejött!

Amikor már bejelentkeztem a dokihoz,hogy valami nem jó,elmentem és kiderült babás vagyok!

Abban a hónapban sikerült,amikor már nem görcsöltem rajta!

Neked is sok sikert!

2009. febr. 5. 10:36
 8/8 anonim ***** válasza:

Nálam bejött anno. Nem volt időm görcsölni, mert épp vizsgaidőszakom volt. Előtte mindig nagyon rágörcsöltem, akkor nem és megfogant a fiúnk. Ennek pont 3 éve.

Viszont most a kistesó nem nagyon akar összejönni, folyton görcsölök, a netet bújom, tanulmányozom magam. Megint kéne egy jó kis elfoglaltság, ami eltereli a figyelmet. :) Neked is az kéne, valami ami leköt és nem folyton ezen rágódsz. ;)

2009. febr. 5. 11:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!