Hogy tudom kiszámolni, hogy mikor kéne megjönnie?
Figyelt kérdés
Mindig 28 naposak voltak a ciklusaim, műtétem volt (missed ab) májusban és azóta 30-32-31-35 napra jött meg. Most akkor mikorra várjam, hogy megjön-e és mikor csináljak tesztet, mert szeretnénk babát? Peteérésem olyan 26-28.-a körül lehetett, mert akkor voltam nődokinál és mondta. Ut. menszesz 1. napja: jan 13. Szerintetek?2009. febr. 5. 09:14
1/4 anonim válasza:
11.-e korül fog megjönni, Szerintem
2/4 A kérdező kommentje:
Én is a 11-ét lőttem be, de remélem nem fog megjönni egyáltalán. :)
2009. febr. 5. 09:24
3/4 anonim válasza:
Szia! Sztem is a j.héten, és 9. és 11-ke közt tippeltem, de ha nem vagy babás, akkor j.hétre számíts menzire!
4/4 anonim válasza:
Az én ciklusaim 31-35 naposak. Utolsó mensim jan. 11. volt. Remélem nem, de ha megjön kb.: a jövőhét közepén kell majd.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!