Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Halvány második csík a 28...

Halvány második csík a 28 napos ciklus 32. napján, majd két napra rá, a 34. napon a halvány csík még halványabb. Akkor ezek szerint nem sikerült?

Figyelt kérdés
Sziasztok, múlthét szerdára (jan.19.) nem vártam és nem is jött. Teszteltem már 20-án a reggeli elsö vizeletböl, Clearbule teszttel halvány pozitívat. Vasárnap a 32.napon megismételtem, szintén Clearblueval késö du. - erösebb pozitív lett! Nagyon örültünk neki!!! aztán ma a 34. napon, csak úgy (én hülye....) délelött elhasználtam egy X-epil tesztet, amin talán volt egy nagyon halvány második csík, de lehet csak oda képzeltem...Nagyon elszomorodtam, volt még egy tartalék Clearblue tesztem és persze azt is elhasználtam, az eredmény pedig nem olyan lett amire számítottam - a vasárnapi teszthez képest halványabb... A menstruációs ciklusom elég szabályos, 28. napra szinte mindig megjön (ha nem 28 akkor inkább egy-két nappal korábban), holnap lesz egy hete, hogy késik. Terhességre utaló jelek nem nagyon, vagy szinte nincsenek is: a melleim feszülnek picit, ill. érzkenyebbek. Ennyi. A teszt ami aggaszt... hogy lehet hogy két nappal korábban még erösebb a második csík, most meg... nem értem.... esetleg járt már így valaki és lett belöle baba? Válaszaitokat elöre is nagyon köszönöm Nektek!
2011. jan. 25. 16:32
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:

Kedves "Eszo",

megígértem, hogy írok, ha van vmi fejlemény.

Sajnos nem sikerült... :(

Tegnap nem teszteltem, féltem.

Ma sem akartam, de végül mégis rávettem magam:

az elsö teszt teljesen negatív lett (pedig ma már a 36. nap volt - a teszt egy no name, de úgy gondoltam 8 napos késésnél már ez is mutat valamit...)

a második - ez volt a clearblue - nagyon, szinte alig látható (az elözöekhez képest) lett...

most van fél 10, kb fél 8 körül a wc papíron olyat láttam, amit nem szerettem volna - barnás...

most már pirosas....

hát ennyi a történet... :((((((((((((

akkor ez most mi lehetett? felszívodott a "baba", esetleg egy nagyon korai "spontán vetélés"? te mit gondolsz?

Remélem Te jól vagy és minden rendben!!! remélem minden rendben lesz Veled, írtad, hogy 30.a körül nem várod, nagyon drukkolok, hogy ne is jöjjön!!!!

Bízom benne, hogy írsz majd, remélem Neked sikerül!!!

Sok puszi

Judit

2011. jan. 27. 21:38
 22/30 eszo ***** válasza:

Szia Juditom! :-))

Ez a hónap úgy néz ki nem a miénk volt:-((

nekem 27-én megjött..k* anyját! :-)

Sajnálom ami Veled történt..hát igen az a 2 verzió lehet, amit leírtál..vagy szimplán felszívódott, vagy korai vetélés..de mivel volt pozi teszted, így a folyamat biztosan elindult, csak vmi közbejött, vhol megakadt..nekem is így mondták anno a terhességemnél..meg hogy a természet így szelektál, és biztos beteg lett volna..szóval ezzel próbáltam nyugtatni magam..

mi tegnap elhatároztuk, hogy tavasszal elkezdjük a kivizsgálásokat..aztán lesz,ami lesz!

Kitartást kívánok Nektek is a pároddal..biztosan sikerülni fog egyszer!a jók mindig elnyerik méltó jutalmukat!!!!!:-)

sok puszi!

Eszti

2011. jan. 29. 10:29
 23/30 A kérdező kommentje:

Szia drága Eszti :)

na haragudj, hogy így eltüntem, nem jártam a napokban errefelé, picit befordultam.... :(

nagyon sajnálom, hogy Neked sem sikerült, igen ez a hónap, ill. a január nem a miénk volt, de bízom benne, hogy egyszer úgyis eljön a mi idönk is!!!!

nem voltam orvosnál, csak felhívtam, annyit mondott, hogyha nem erösödik a vérzés, vagy nincs lázam ilyenek, nem kell menni.

lázam nincs, vérezni már nem vérzek, úgyhogy nem mentem el hozzá, még annyit kérdeztem töle, hogy akkor most ilyenkor várjunk e vagy se, azt mondta nem kell, próbálkozhatunk nyugodtan tovább... hát nem tudom... félek... félek nehogy megint ez legyen... jó ez nagyon korai terhesség volt, de tudod írtam, hogy volt már egy 15 hetes is, és azt a babát is elveszítettem...

na mindegy, majd lesz vhogy...

Vigyázz magadra nagyon, tiszta szívemböl kívánom, hogy mielöbb kismama légy!!!!! ha van kedved írj, örülnék neki :)

sok puszi

Judit

2011. febr. 1. 17:33
 24/30 eszo ***** válasza:

Szia! :-)

Jó, hogy a doki ilyen rendes volt.

nekem is most múlt el a menzim..legalább együtt próbálkozunk újra:-) ..mármint ..érteed!:-)

Bennem is van a félelem az előző vetélés miatt, de ez biztos normális..

pont most szülnek, akikkel együtt lettem terhes anno..kicsit olyan, mintha az én gyerekeim is lennének..nagyon rendi csajok..végig tartottuk a kapcsolatot..

na mind1..egyszer eljön a mi időnk..az tuti..és én is kívánom, hogy ez mielőbb legyen!!!!

Majd pé körül is beszélünk remélem!

puszika!

2011. febr. 2. 17:17
 25/30 A kérdező kommentje:

Szia drága :)

megmondom öszintén, nekem most fogalmam sincs, mikor lesz peteérésem, nem szoktam hömérözni, vagy ovu tesztet csinálni, eddig annyira szabályos volt a ciklusom, majdnem mindig 28 napra megjött, de mivel törént ami történt, lövésem sincs, ilyen esetben mikor van újra peteérésem.

Nézd el kérlek együgyüségemet :)

Illetve ahogy már írtam is, picit félek nehogy megint megtörténjen, ami megtörtént, lehet elmegyek dokihoz mégis, egy alaposabb kivizsgálásra, vagy nem tudom...

olvastam sok helyen a duphastonról ill. utrogestanról, én anno a duphastont kaptam, mégsem segített... szóval arra gondoltam, lehet el kéne ballagni a nögyógyihoz, beszélni vele, hátha felír fenti gyógyszerekböl valamit, és akkor azt elkezdhetném már szedni ha esetleg vmikor újra halvány pozit tesztelek... mi a véleményed?

jó légy, vigyázz magadra, aztán minden bele!!! ;) :)

puszik

2011. febr. 2. 18:06
 26/30 eszo ***** válasza:

szióka!

nem tudom, hogy előre írnak-e fel ilyen gyógyszereket..sajna..

figyi, nekem amikor már megvolt a baj, akkor sem írták fel..pedig szerintem még segíthetett volna..de ezt már nem tudom meg!

Az meg tök természetes, hogy nem tudod mikor lesz pé, de szerintem nagyjából 2 hét..nem?

szoktad tudni pl nyákból, vagy hasszurkából, mert szerintem az ugyanúgy jön majd..

addig meg készülj! :-))

mondjuk lehet az nem árt, ha attól még megvizsgáltatod magad..én is akartam már pár hónappal ezelőtt, de nem igazán foglalkoztak velem, mert azt mondták 1 évet adjak magamnak, meg az tök normális idő..és a májusi terhességhez nézték az 1 évet..szóval majd tavasszal lesz kivizsgálás..akkor is a párommal kezdik szerintem.

hm..nem egyszerű egy időszak ez!

de túléljük! :-)

igaaaz?? :-))))))

2011. febr. 3. 18:14
 27/30 A kérdező kommentje:

Szia Eszti :)

mizújs Veled, hogy vagy? remélem ez a hónap a Te/Ti hónapotok lesz! :)

Pé készülödik már? érzel vmit?

Nekem szúrkált a hasam szombaton, kb ennyi amit érzek/éreztem :)

Pénteken megyek orvohoz, most egy másik nögyógyászhoz, elmondok neki mindent ami eddig történt, remélem okosabb leszek utána....

Drukkolj majd, jó?

írok majd mindenképpen utána, hogy mit mondott, fogalmam sincs mit fog csinálni, lehet elküld vérvételre, mert azért abból már egy-két dolgot ki tud szürni, vagy nem?... na nem agyalok elöre, majd pénteken kiderül (vagy beborul).

bizony, nem egyszerü ez az idöszak, de naná hogy túléljük! :) muszáj! muszáj mindig pozitívan elöre nézni akármilyen nehéz is, mert csak akkor sikerülhet bármi is! (írom itt az "okosságot", közben baromira nagyon tudom, hogy ez néha milyen nagyon nehéz tud lenni... de ez van...így van...túl kell lépni, le kell zárni, fel kell állni és újra el kell indulni...van akinek könnyebb, van akinek nehezebb... - na elég belölem :)

vigyázz magadra nagyon és írjál bármi van!

puszó

judit

2011. febr. 7. 16:54
 28/30 eszo ***** válasza:

Szia!

Nekem most pé körül nem volt szurka, csak tojcis folyás, de az 5 napig, szóval nem tudom mikor történt meg..

Na, voltál vizsgálaton+dokinál?

mi volt?

remélem minden okés..

én maj úgy 20-a körül nem várom kb..

majd jelentkezz!:-)

puszka!

2011. febr. 12. 17:09
 29/30 A kérdező kommentje:

Szia Eszti :),

na mi újság Nálad, remélem nem jött még meg - és nem is fog!!!

érzel esetleg valamit?

igen, voltam múlt7en dokinál, megvizsgált, csinált hüvelyi uh-t is - hála Istennek teljesen "kiürültem" az elözö vetélés után, mindent rendben talált.

kaptam beutalót vérvételre - prolaktin, TSH, FT3 és FT4 progeszteron - nemrég jöttem meg (ez ma a 23. ciklusnapom), eredmény majd kb egy hét múlva, akkor kell majd öt keresnem.... hát kíváncsi vagyok....

szerintem ez a hónap se lesz az én hónapom, de sebaj, majd jön a baba, ha jönnie kell!... persze örülnék nagyon ha jövö7en mégse jönne meg és mostmár legalább a vizsgáltok is elindultak, de nem fogok megzuhanni ha megjön, tán most jobb is így...

Neked nagyon-nagyon drukkolok, írjál majd, hogy mi a helyzet!!!

sok puszi

Judit

2011. febr. 18. 10:00
 30/30 eszo ***** válasza:

Szia-mia!

bocsi, kicsit hanyagoltam mostanság az oldalt..de még nincs nálam semmi..

csak élvezzük az életet meg "egymást"..aztán majd csak lesz vmi..asszem olyan 20-a körülre nem várom,aztán majd kiderül..már abszolut nem görcsölök rajta.

ma pl nőnapi buliba megyek - kis lazulás nem árt :-)

Nálad mizu?

tudsz már eredményt a vizsgálatokról?

remélem minden oké nálad..

majd írj!

pusziiiiiiii

2011. márc. 11. 10:49
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!