Halvány második csík a 28 napos ciklus 32. napján, majd két napra rá, a 34. napon a halvány csík még halványabb. Akkor ezek szerint nem sikerült?
jah, egyébként vmiért most van egy kis sanda megérzésem..nem tudom miért, mert tüneteim még úgy nincsenek..csak ..háát nem tudom. már tesztet sem tartok otthon, meg pár hónapja bevettem a "leszarom tablettát" :-)
lehet az használ!
amúgy a hétvégére nem várom..
ez is hihetetlen a számomra..alig van manapság olyan nő,akinek ne lett volna már min. 1 sikertelen terhessége..meg lassan már mindenki megszenved 1 gyerekért..
én az elején azt hittem, hogy szépen abbahagyom a gyógyszert, beáll a menzi..megfigyeltem a pé-t, és na akkor most ..és már sikerül is..ahaaaaa..talán a tündérmesékben!
pedig fiatal vagyok, egészséges..párom is..úgyhogy ezen se lehet már kiigazodni..bezzeg aki "bűnös életet" él, meg szarik mindenre, annak véletlen is becsusszan..ez olyan igazságtalan!
na, nem panaszkodok!
várom a fejleményeidet!:-)
jahh:-)
sajnos a leszarom tablettához nem olyan egyszerű hozzájutni..nekem is sok csalódott hónap kellet,mire kifejtette hatását..
mostmár nem szedek semmit..se folsav, se vitamin, se teák, se anyám kínja..nem számolgatok..csak nagyjából megérzem mikor van pé..nyilván akkor azért jobban rágyúrunk, de már nem az van, hogy hú..ma kell..hajrá..hanem ha van kedvünk..
majd jön ha akar..
persze nem mindig működik ilyen jól ez a tabi:-) néha vannak visszaesések..de most tűrhető:-))
majd küldök neked is:-))))
teljesen igazad van és én ezt egyáltalán nem nevezném panaszkodásnak!
mindenképpen írok a fejleményekröl, ahogyan remélem majd Te is! :)
igen, ezt nehéz elérni..és mondom: ÍGY SEM MINDIG HAT!!
na, holnap ha megcsinálod írjál!mára lassan lépek!
mikulásmentes éjszakát! :-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!