Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 2 hónappal szülés után lehetsé...

2 hónappal szülés után lehetséges, hogy újra terhes vagyok?

Figyelt kérdés
Eddig négyszer voltam terhes, amiből sajnos csak két babám született meg. Mind a négy terhességem beágyazódását megéreztem. Fals megérzésem eddig még nem volt. 2 hónapja született a második gyermekem. A menstruációm február hónapban megjött. Az együttlétünk után ismételten azt éreztem, hogy megfogant egy baba. A ciklus.hu szerint 3 nappal az ovulációm előtt voltunk együtt - bár fogalmam sincs, hogy hány napra jönne meg újra, így csak a már terhességem előtt rögzített adatokból számolt a rendszer - ami veszélyes időszaknak számít. A kérdésem igazából arra irányulna, hogy szülés után ilyen rövid idő elteltével képes a női szervezet ismételten megtermékenyülni? Nem veszélyes ez a mamára és a születendő babára? Vagy csak az érzékeim csalnak? Azóta a tejem is elapadóban van. Ennek van köze valamihez? Köszönöm a válaszokat.
2011. jan. 25. 15:52
1 2
 11/16 anonim ***** válasza:

szedsz fogamzásgátlót. nem vagy terhes.

off: azért az a nő se semmi, aki a 6 hetes kontrollra már terhesen megy...

2011. jan. 25. 17:20
 12/16 A kérdező kommentje:
Köszönöm a segítő és bátorító válaszaitokat. Január 14. napján volt meg utoljára. A ciklus.hu szerint január 27. napján van az ovum, és 24. napja már kritikus nap... Elvileg az első tesztet február 07. napján lehet csinálni, menszinek pedig február 11. napján kellene megjönnie. Mindenképpen megírom, hogy mi lett az eredmény. Októberre terveztük a 3-askát, de ha most akar érkezni, akkor nem állunk útjába!
2011. jan. 25. 18:21
 13/16 A kérdező kommentje:
Megígértem, hogy jelentkezem, mi történik. Ma pecsételő barnázásom van egy héttel menszi előtt... Jövő héten jön a teszt!
2011. febr. 1. 13:21
 14/16 anonim ***** válasza:

szia!

Mi lett az eredmény?

2011. febr. 18. 11:10
 15/16 A kérdező kommentje:
Hát megtréfált a szervezetem. Volt pecsételő barnázásom a 21-22. napon. Majd émelygés, hányás a nemvárt napján, de a tesztek folyamatosan negatívak voltak. Végül 5 nap késés után megjött. Egyik szemem örül, a másik sír. Arra viszont jó volt, hogy elgondolkozzam, tényleg szeretnék még harmadik babát :). De megvárjuk vele a megfelelő időpontot. Most gyógyszer mellett még gumit is húzatok az uramra :). Még pár hónapot nem ártana pihenni :)!
2011. febr. 18. 11:38
 16/16 anonim ***** válasza:
sajnálom, de igazad van, érdemes várni, a szervezetednek is szüksége van pihenésre.. Amik az emberrel játszik a szervezete, igen át tud értékelni dolgokat.Talán éppen ez az oka?:) Egyesek jobban vigyáznak,l ha nem aktuális a gyerekválllalás, mások pedig ekkor jönnek rá mennyire vágynak egy, vagy egy újabb babára:)
2011. febr. 19. 09:21
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!