Szülés után 8 hónappal még szivároghat egy kicsit a tej anélkül hogy magas lenne a prolaktin szintem?
Figyelt kérdés
Itt olvastam, hogy ha magas akkor nyomásra esetleg egy-egy csepp szivároghat. Nem tulajdonítottam neki jelentőséget, mert gondoltam idő kell míg teljesen elapad... Sajnos nem szoptattam, mert nem volt kit :( Ha egyébként minden o.k., akkor emiatt nem kell menni orvoshoz? Kinek meddig szivárgott a tej?2010. okt. 22. 14:22
1/3 anonim válasza:
Nem jelent semmi rosszat! Nekem is még egy év múlva is ha megnyomtam jött belőle tej féle. De attól simán teherbe tudtam esni. Kívánom, hogy minél előbb legyen kit szoptatnod! Tavaly velem is hasonló történt novemberben és most 12 hetes babás vagyok. Minden jót kívánok neked!!! :)
2/3 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a válaszod, Boldog, Egészséges Babavárást kívánok!!!
2010. okt. 22. 16:17
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!