Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerintetek mikor érik meg...

Szerintetek mikor érik meg egy 18mmes tüsző?

Figyelt kérdés
ma vagyok a ciklus 12. napján (általában 27 naposak). a doki azt mondta a mai UHn, hogy a bal oldalon egy 18mm es tüsző van, a másik oldalon több apró? 8 hónapja próbálkozunk, de nem ad semmi gyógyszert. a nyálkahártyám 8,6 mm....szerintetek mikor lesz tüszőrepedésem? köszi
2011. jan. 25. 14:25
 1/2 anonim ***** válasza:
Ilyenkor már napi egy de van, hogy két milit is nő, ha ma 18 , akkor az kb csütörtök péntek körül megnő 21-23 mm-re és ha a természet is úgy akarja akkor meg is reped, a nyálkahártyád az tökéletes, mert az is még innentől kezdve szépen fog vastagodni.
2011. jan. 25. 14:56
 2/2 anonim ***** válasza:
Én tegnap voltam uh-on, van egy 22mm-es tüsző a bal oldalon, a jobb oldalon több kicsi, ott a legnagyobb 11mm-es. Amúgy ma vagyok a 11. napon. A doki a csütörtök-pénteket tippelte, hogy meg fog repedni. A nyálkahártyám viszont csak 6,8 mm volt erre tapaszt kaptam, amitől vastagodnia kell.
2011. jan. 25. 16:42

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!