Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerinted letezik olyan hogy...

Szerinted letezik olyan hogy valaki a hogy ovu utan 5-10nap mulva erzi a tuneteket?

Figyelt kérdés
Szamtalan olyan kerdest olvasok hogy " a nemvart elott 4-5nappal" es ilyen meg olyan tuneteket eszlel.igaz lehet ez vagy csak bekepzeli az illeto?
2011. jan. 25. 07:48
1 2 3
 21/22 anonim ***** válasza:
Mi nem számítottunk a babára, mégis mnezi előtt 4 nappal elkezdődött az émelygés, ki is tartott 4 hónapig. Nem magyaráztam be, én voltam legjobban meglepődve, de határozottan émelygős és gyenge voltam.
2011. jan. 31. 17:25
 22/22 anonim ***** válasza:
Minden előfordulhat mert én is 9hónpaig vártam hogy teherbeessek és volt hogy beképzeltem magamnak.de aztán annyit csalodtam hogy nem vártam aztán még menses előtt hányingerem volt meg szédültem a munkahelyemen de nem gondoltam rá mert elsem hittem volna.de aztán amikor megkellett betegednem utána nap megcsináltam a tesztet aztán pozitiv lett.Most is hányingerem van meg mintha megakarnék betegedni és szeretnénk második babát.mult honapban nem jőtt őssze.hát majdd kiderül de nem élem bele magam nem szeretnék csalodni.
2011. febr. 1. 14:54
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!