Szerinted letezik olyan hogy valaki a hogy ovu utan 5-10nap mulva erzi a tuneteket?
nekem ez volt a forrásom
de akkor mivel lehet magyarázni a korai tüneteket?Mindenki képzelődik?
nem tudom hogy bekepzeljuk-e ezert tettem fel a kerdest.
arra figyeltem fel hogy tobbsegeben azok a nok erzik a tuneteket akik tudatosan probalkoznak,tudjak mik a legkorabbi tunetek.Akiknek vedekezes mellet jon a baba azok altalaban menzi kimaradasa utan kezdenek gyanakodi.
Vajon miert?
Azt tudom magamrol is hogy egy csomo dolgot lehet psichesen befolyasolni,hanyinger,suru pisilesi inger,szagerzekenyseg.a mellfajdalom az ugye lehet a progeszterontol is.
melyek lehetnek azok a tunetek amiket nem lehet bekepzelni es biztos hogy terhesegre utalnak meg menzi elott?
Hát sajnálom:(, remélem még összejön azért 1-2 baba.
És mi volt az oka a vetélésnek?
utolso elotti.
Pcos es magas tesztoszteronszint.
elegedett vagyok nagyon,van egy egeszseges lanyom ennyivel boven beerem.
utolso,hanyast nem lehet bekepzelni de a hanyingert igen.
gondolom jol meglepodott anyukad.
Első válaszolóval értek egyet! Semmi szokatlant nem észleltem magamon az elmaradt menstruáció előtt. Utána is "csak" annyit hogy nem jött meg.
Ha nagyon figyeltem volna a testemet mensi előtt, akkor valószínűleg meg lett volna az összes tünetem :D Mert volt már ilyen is :D Csak akkor nem voltam terhes :)
8+1 km
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!