Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Szerinted letezik olyan hogy...

Szerinted letezik olyan hogy valaki a hogy ovu utan 5-10nap mulva erzi a tuneteket?

Figyelt kérdés
Szamtalan olyan kerdest olvasok hogy " a nemvart elott 4-5nappal" es ilyen meg olyan tuneteket eszlel.igaz lehet ez vagy csak bekepzeli az illeto?
2011. jan. 25. 07:48
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:

[link]

nekem ez volt a forrásom

de akkor mivel lehet magyarázni a korai tüneteket?Mindenki képzelődik?

2011. jan. 25. 13:02
 12/22 A kérdező kommentje:

nem tudom hogy bekepzeljuk-e ezert tettem fel a kerdest.

arra figyeltem fel hogy tobbsegeben azok a nok erzik a tuneteket akik tudatosan probalkoznak,tudjak mik a legkorabbi tunetek.Akiknek vedekezes mellet jon a baba azok altalaban menzi kimaradasa utan kezdenek gyanakodi.

Vajon miert?

Azt tudom magamrol is hogy egy csomo dolgot lehet psichesen befolyasolni,hanyinger,suru pisilesi inger,szagerzekenyseg.a mellfajdalom az ugye lehet a progeszterontol is.

melyek lehetnek azok a tunetek amiket nem lehet bekepzelni es biztos hogy terhesegre utalnak meg menzi elott?

2011. jan. 25. 13:17
 13/22 A kérdező kommentje:
Mielott meg barki tamadna,5terhesegem volt egy szuletett meg.4evig probalkoztunk.
2011. jan. 25. 13:19
 14/22 anonim ***** válasza:

Hát sajnálom:(, remélem még összejön azért 1-2 baba.

És mi volt az oka a vetélésnek?

2011. jan. 25. 13:32
 15/22 anonim ***** válasza:
Kedves kérdező! Édesanyám, amikor másodszorra esett teherbe már a menszesz elmaradása előtt hányt, nagyon rosszul volt. Pedig biztos, hogy nem tervezett baba volt, mert a bátyám születésekor azt mondták neki, hogy nem lehet több gyermeke. Gyomorrontással kezelték emiatt.... Szerintem a hányást nem lehet beképzelni :)
2011. jan. 25. 14:11
 16/22 A kérdező kommentje:

utolso elotti.

Pcos es magas tesztoszteronszint.

elegedett vagyok nagyon,van egy egeszseges lanyom ennyivel boven beerem.

utolso,hanyast nem lehet bekepzelni de a hanyingert igen.

gondolom jol meglepodott anyukad.

2011. jan. 25. 17:00
 17/22 anonim ***** válasza:
Na és olyan tüneteket sem tudunk beképzelni, amiknek a létezéséről nem is tudunk, illetve nem tudjuk, hogy a terhesség tünete (is) lehet. Én már napok óta érzek viszketést a mellemen-mellbimbómon, nem egyfolytában, de rendszeresen. Fogalmam sem volt róla, mitől lehet, ráadásul elég rossz érzés úgy vakarózni, hogy közben meg nagyon fáj is a mellem :) Most utánaolvastam, és mindenhol azt találtam, hogy sok nőnél ez a terhesség korai tünetei közé tartozik. Persze még semmi nem biztos, én is kíváncsian várom, mi lesz ennek a vége :)
2011. jan. 29. 00:22
 18/22 anonim ***** válasza:
Hozzáteszem (utolsó vagyok), sok egyéb tünet mellett, amik persze lehetnek beképzelt tünetek, vagy akár mensis tünetek is. De a mellviszketésről most olvastam először.
2011. jan. 29. 00:23
 19/22 anonim ***** válasza:
Tévedések elkerülése végett írom csak, hogy a megtermékenyülés után azonnal elkezdi termelni a hcg-t a troboflast, tehát már akkor elindulnak a hormonváltozások, ezt nem lehet még vizeletteszttel kimutatni mert kevés de jelen van a szervezetbe, és még be sem ágyazódott! Ezt tanítják az egyetemen, ennyi.
2011. jan. 31. 15:07
 20/22 anonim ***** válasza:

Első válaszolóval értek egyet! Semmi szokatlant nem észleltem magamon az elmaradt menstruáció előtt. Utána is "csak" annyit hogy nem jött meg.

Ha nagyon figyeltem volna a testemet mensi előtt, akkor valószínűleg meg lett volna az összes tünetem :D Mert volt már ilyen is :D Csak akkor nem voltam terhes :)

8+1 km

2011. jan. 31. 16:18
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!