Élhetünk-e szexuális életet, ha 42 évesen,7 hetes kismama vagyok? Nem veszélyeztetjük a kisbabánkat?
Szia,
Amíg az orvos nem mondja, addig egészségetekre...
Amúgy jól látom, 42éves vagy? Mert ha ezért aggódsz, akkor sem kell félned. Jó helyen van a picike:)
Gratulálok a picihez:)
Mi megpróbáltuk. Másnap véreztem. Ne kockázatssatok!
Az orvos azért nem tilt el, mert MÉG nem volt vetélésed! De ha egyszer már valaki elvetélt, azt 98%-ban eltiltják a házasélettől. Ne várd meg, míg ez történne!!
Azóta mi sem csináljuk, majd a 14. hét környékén... ennyit ki lehet bírni!
Üdv,
8 hetes kismama
Köszi a válaszokat és a gratulációt.
Tavaly 3-szor veszítettem, de mindig világos volt az a bizonyos második csík, azt mondták a testem nem volt megfelelően felkészülve
Mostmár erős színnel jelezte a teszt a terhességet, és túl vagyok a tavalyi kritikus 5-6 héten.
De izgulok.
Az orvosok is ellentmondásosak. Egyik szerint csak pihenjek, a másik szerint teljesen normálisan élhetek.
Egyébbként jó a közérzetes, csak a hasam szúrkál, ha elfáradok, és többet aludnék.
A férjem teljesen rámbízza, hogy legyen, de mintha ő is fáradékonyabb lenne:)
Szia!
3. vagyok. Nekem még sosem volt vetélésem, és a csíkom is nagyon szép volt már az elején, és a hcg-m is normálisan emelkedik, már 3-szor voltam ellenőrzésen. Azzal semmi baj nincs, egyedül a megtapadással van baj, ha az gyenge, a szex írtó veszélyes!! Én sem gondoltam volna, hogy ebből baj lehet...
A megtapadás, beágyazódás a 12. héten véglegesedik, mi már addig nem kockáztatunk!
Boldog babavárást!
Köszi szépen. Mi is vigyázni fogunk. A Webbeteg doki is ezt tanácsolta.
Boldog babavárást!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!