Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Élhetünk-e szexuális életet,...

Élhetünk-e szexuális életet, ha 42 évesen,7 hetes kismama vagyok? Nem veszélyeztetjük a kisbabánkat?

Figyelt kérdés
2009. febr. 4. 12:52
 1/6 yuda ***** válasza:
82%
Természetesen igen-ha kívánjátok,ne fosszátok meg emiatt egymást.Semmi gond nem lesz ebből.
2009. febr. 4. 13:01
 2/6 anonim ***** válasza:
88%

Szia,

Amíg az orvos nem mondja, addig egészségetekre...

Amúgy jól látom, 42éves vagy? Mert ha ezért aggódsz, akkor sem kell félned. Jó helyen van a picike:)

Gratulálok a picihez:)

2009. febr. 4. 13:12
 3/6 anonim ***** válasza:
100%

Mi megpróbáltuk. Másnap véreztem. Ne kockázatssatok!

Az orvos azért nem tilt el, mert MÉG nem volt vetélésed! De ha egyszer már valaki elvetélt, azt 98%-ban eltiltják a házasélettől. Ne várd meg, míg ez történne!!

Azóta mi sem csináljuk, majd a 14. hét környékén... ennyit ki lehet bírni!

Üdv,

8 hetes kismama

2009. febr. 4. 13:35
 4/6 A kérdező kommentje:

Köszi a válaszokat és a gratulációt.

Tavaly 3-szor veszítettem, de mindig világos volt az a bizonyos második csík, azt mondták a testem nem volt megfelelően felkészülve

Mostmár erős színnel jelezte a teszt a terhességet, és túl vagyok a tavalyi kritikus 5-6 héten.

De izgulok.

Az orvosok is ellentmondásosak. Egyik szerint csak pihenjek, a másik szerint teljesen normálisan élhetek.

Egyébbként jó a közérzetes, csak a hasam szúrkál, ha elfáradok, és többet aludnék.

A férjem teljesen rámbízza, hogy legyen, de mintha ő is fáradékonyabb lenne:)

2009. febr. 5. 00:26
 5/6 anonim ***** válasza:

Szia!

3. vagyok. Nekem még sosem volt vetélésem, és a csíkom is nagyon szép volt már az elején, és a hcg-m is normálisan emelkedik, már 3-szor voltam ellenőrzésen. Azzal semmi baj nincs, egyedül a megtapadással van baj, ha az gyenge, a szex írtó veszélyes!! Én sem gondoltam volna, hogy ebből baj lehet...

A megtapadás, beágyazódás a 12. héten véglegesedik, mi már addig nem kockáztatunk!

Boldog babavárást!

2009. febr. 5. 14:41
 6/6 A kérdező kommentje:

Köszi szépen. Mi is vigyázni fogunk. A Webbeteg doki is ezt tanácsolta.

Boldog babavárást!

2009. febr. 5. 23:24

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!