Normális a sűrűbb pukizás a terhesség első heteiben?
Figyelt kérdés
Meg sokkal budib is.2008. jan. 26. 11:22
1/4 anonim válasza:
Fel vagy puffadva.De a gázok nem maradnak állandóan benned,néha ki is kell jönniük.
2/4 anonim válasza:
Espumisan gyöngyöt szabad szedni a terhesség alatt is, talán ez segít. Azért ne vidd túlzásba a szedését, de napi 1-2 szem szükséges esetén biztosan nem fog ártani.
Egyébként teljesen normális jelenség sajnos.
3/4 anonim válasza:
Kerüld a puffasztó ételeket. Pl. káposzta, almahéja, bab, borsó, lencse, ilyenek. Figyeld meg magadon, mitől vagy jobban felfúvódva, és azt ne egyél. Gondolom nem mindentől egyformán jelentkezik ez a pukizás. No meg lehet hogy ez csak az átállás idejében lesz így, és olyan 12-15 hét után enyhül majd.
4/4 anonim válasza:
Szerintem normalis....amugy is normalis jelenseg csak most egy kicsit "aktivalodnak" a dolgok:-)
17 hetes vagyok es en is rakerdeztem anno a dokimnal....azt mondta, hogy ami bent van annk ki is kell jonnie ugyhogy ereszd batran....:-)Amugy nyugaton ez normalis jelenseg meg az asztalnal is:-)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!