Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Jelenthet ez valamit? Volt...

Jelenthet ez valamit? Volt már ilyen/hasonló élményetek? Baba lett? Hétfőn megálmodtam, hogy pozitív lett a tesztem, ill. láttam a lakásban a baba ágyát hova raktuk be.

Figyelt kérdés
18 éves korom óta szeretnék gyereket, csak 3 hónapja kezdtünk el próbálkozni. Sosem volt előtte ilyen élményem. 25/L
2009. febr. 4. 09:20
1 2 3
 1/21 anonim ***** válasza:

Na tessék... Én ma álmodtam pozitív tesztről... 3 hónapja próbálkozunk szintén, bár én pont egy tizessel vagyok idősebb tőled.:)

Vasárnapra nem várom, de én az álmomat nem annak tudom be, hogy most aztán tuttira sikerült. Egyszerűen csak annak, hogy foglalkoztat a téma (naná!) -de igyekszem lazán felfogni azért...

Te mikorra nem várod?

2009. febr. 4. 09:24
 2/21 A kérdező kommentje:
14-re nem várom. Azért találom furcsának, mert már elég régóta foglalkoztat a gyerkőc téma, sokat olvastam utána, láttam az ismerősöknél, de még soha nem volt ilyen, de még hasonló álmom sem.
2009. febr. 4. 09:27
 3/21 anonim ***** válasza:
100%
Hallottam már olyat, hogy megálmodta valaki a terhességét... De azt javaslom, hogy az álmod miatt ne éljed bele magad azért. optimistának lenni jó, biztosra venni a babásságot csalóka! :) Első vagyok.
2009. febr. 4. 09:30
 4/21 A kérdező kommentje:
Semmiképp nem élem bele magam, mert nem szeretek csalódni, főleg nem a saját érzéseimben. Természetesen megvárom a nem várt mensit, és ha tényleg nem jön, majd utána tesztelek.
2009. febr. 4. 09:33
 5/21 A kérdező kommentje:
Azért ha már teszteltél, megírnád az eredményt? (Sok sikert!)
2009. febr. 4. 09:34
 6/21 anonim ***** válasza:

Köszönöm, én is nagyon drukkolok Neked! :) Megírom, persze. Önvédelemből nem vettem tesztet, de azt még nem tudom, mikor vágom magam autóba... Tudod, most próbálkozom életemben először élesben, de az is tény, hogy sosem védekeztem egyetlen kapcsolatomban sem- és nem lettem babás.

Ki fog derülni.

Ha most megjön, akkor doki, 3 hónap ide vagy oda. Majd 6-ot mondok.:) 35 évesen nem haragszom magamra ennyike önzésért...

De azért reménykedem, naná!

Oké. Legkésőbb vasárnap jelentkezem.

2009. febr. 4. 09:49
 7/21 A kérdező kommentje:
Rendben, várlak vissza. Szorítok!
2009. febr. 4. 10:23
 8/21 anonim ***** válasza:

Én 11 hónap próbálkozás során soha nem álmodtam terhességi teszttel, pláne nem pozitívval, kivéve december elején, a mensim vége után pár nappal.

Január elején pozitív lett a teszt. Szerintem, jel volt, hogy vigyázzak magamra. Mert épp kemény tornába kezdtem decemberben, és az álom miatt karácsony után vissza vettem egy kicsit a tempóból.

Üdv,

7 hetes kismama

2009. febr. 4. 10:29
 9/21 A kérdező kommentje:
Nagyon gratulálok!
2009. febr. 4. 10:37
 10/21 anonim ***** válasza:

Én is megálmodtam.

Reggel nem is mentem pisilni, hanem gyorsan tesztért, és tényleg pozitiv lett! :)

11 hetes kismami

2009. febr. 4. 14:10
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!