Elkezdtem szedni a clostylbegytet. A ciklusaim átlag 34 naposak voltak eddig. A 11. napon voltam UH-n, és 5 db. 10 mm átmérőjű petét talált. Az lehet, hogy-bár szedem a clostyt-mégsem lesz 28 napos a cikusom, így kitolódik az ovum is?
Figyelt kérdés
2008. jan. 25. 19:12
1/3 anonim válasza:
Az orvosod több felvilágosítást ad. Ha talált petéket akkor nincs gond. De itt csak mindenki azt mondja amit tudd. Néha rosszul tudja. -ezért inkább az orvostól kérj választ. Én is mgkérdeztem mindenről az orvosom és teljesen mást mondott mint itt mindenki. A peteérés a menszi ELŐTT van 14 nappal. Nem utána. Sokan mondták itt az ellenkezőjét és én inkább megkérdeztem egy meddőség szakértőtt. Sok sikert.
2/3 anonim válasza:
Én is szedtem closti-t,28 napos ciklusnál 14.napon kellett mennem mindig uh-ra.Apetezsáknak el kell érnie kb 20-21mm-t,hogy meg tudjon érni,addig kellett szednem a closti-utrogestan kombináciot-természetesen más ütemben-,amig a 11-14 mm-es petezsákok el nem érték a kivánatos méretet.Nekem 5 hónap kellett hozzá,meg reggeli hőmérőzés,és ovulácios tesztek.Most 7.hónapban vagyunk,vagyis bevált.
3/3 anonim válasza:
Szerintem talán hosszabb lesz a ciklusod, de ha tudni fogod a peteérést az a legbiztosabb!
Sok sikert!
Bocsi, de ...Mindenhol azt olvastam,hogy a peteérést a menstruáció 1. napjával kezdeni számolni, így a 14. napon van peteéerés, majd (azaz 1 hét múlva ) 21. napon vagy menstruáció követi vagy terhesség.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!