3 év utána terhes vagyok? Érdekel a történetem?
Februárban lesz 3 éve, hogy gyereket szeretnénk. Először pár hónapig simán próbálkoztunk, majd clostyval, egy év után jöttek az inszeminációk, hormonkezelések, mindkettőnknél jók voltak az eredmények. 5 sikertelen inszemináció után jött a lombik, durva hormonkezelés, altatás nélküli petesejt leszívás, 2 visszaültetése, majd 1 hét után barnázás, két hét után menstruáció. Kibuktam, férjemmel megromlott a kapcsolatunk, ő is besokalt, rengeteg pénzt elköltöttünk (tudom, ez egyáltalán nem fontos ilyenkor), egyszerűen elegünk lett. Elköltözött, de továbbra is tartottuk a kapcsolatot (minden téren). Az ünnepek meghozták a várva várt békülést, hazajött. Január közepén már furcsállottam, hogy nem jön a menstruációm. Mivel hónapok óta már ez volt a legkisebb bajom, így azt sem tudtam, hogy mikor kellene megjönnie. Utánaszámoltam és már a 34.napnál voltam. Csináltam egy tesztet, negatív lett. Gondoltam, ez még amiatt van, hogy a sok hormonkezelés felbolygatta a szervezetemet, majd megjön. Elkezdett fájni a mellem (már éjszaka is melltartóban aludtam, annyira fájt), olyan "mindjárt megjön" érzésem volt elég gyakran. Pár napja megint csináltam tesztet. És ott volt a halvány második csík :)))) (persze aznap mégegyet, majd másnap is egyet és ma is egyet - többet már nem csinálok :))) ). Soha nem hittem a "ha nem görcsölsz rajta, összejön" és ehhez hasonló nagy szavakban. De most, csak ámulok és bámulok, hogy mennyire igaz. Nem tanácsolom senkinek, hogy ne görcsöljön rajta, mert azt egyszerűen lehetetlen betartani. És azt se kívánom senkinek, hogy átélje az elmúlt pár hónapot, de mostmár azt mondom, hogy megérte :) Hétfőn megyek ultrahangra, remélem, hogy akkor is és a későbbiekben is minden rendben lesz.
Nektek pedig sok sikert!!!
Gratulálok, ez nagyon szép történet! Sok sikert kívánok a babaváráshoz!
Akkor ha hormonproblémám van, és nem "görcsölök rá" nekem is összejöhet?
Most olvastam a történetedet, mert belinkelted egy kérdéshez.
Kérlek írj, hogy vagytok!
Gratulálok, és remélem minden oké.
6hetes és 15 hónapos
Minden oké, jól vagyok :) Hétfőn megyek a következő ultrahangra (egyébként azért megyek minden héten, mert az ultrahangos csajok megismertek a 3év alatt, tudják mennyire vártam és úgy gondolják, hogy ezzel is segítenek) :))
Köszönöm az érdeklődést!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!