Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » 3 év utána terhes vagyok?...

3 év utána terhes vagyok? Érdekel a történetem?

Figyelt kérdés

Februárban lesz 3 éve, hogy gyereket szeretnénk. Először pár hónapig simán próbálkoztunk, majd clostyval, egy év után jöttek az inszeminációk, hormonkezelések, mindkettőnknél jók voltak az eredmények. 5 sikertelen inszemináció után jött a lombik, durva hormonkezelés, altatás nélküli petesejt leszívás, 2 visszaültetése, majd 1 hét után barnázás, két hét után menstruáció. Kibuktam, férjemmel megromlott a kapcsolatunk, ő is besokalt, rengeteg pénzt elköltöttünk (tudom, ez egyáltalán nem fontos ilyenkor), egyszerűen elegünk lett. Elköltözött, de továbbra is tartottuk a kapcsolatot (minden téren). Az ünnepek meghozták a várva várt békülést, hazajött. Január közepén már furcsállottam, hogy nem jön a menstruációm. Mivel hónapok óta már ez volt a legkisebb bajom, így azt sem tudtam, hogy mikor kellene megjönnie. Utánaszámoltam és már a 34.napnál voltam. Csináltam egy tesztet, negatív lett. Gondoltam, ez még amiatt van, hogy a sok hormonkezelés felbolygatta a szervezetemet, majd megjön. Elkezdett fájni a mellem (már éjszaka is melltartóban aludtam, annyira fájt), olyan "mindjárt megjön" érzésem volt elég gyakran. Pár napja megint csináltam tesztet. És ott volt a halvány második csík :)))) (persze aznap mégegyet, majd másnap is egyet és ma is egyet - többet már nem csinálok :))) ). Soha nem hittem a "ha nem görcsölsz rajta, összejön" és ehhez hasonló nagy szavakban. De most, csak ámulok és bámulok, hogy mennyire igaz. Nem tanácsolom senkinek, hogy ne görcsöljön rajta, mert azt egyszerűen lehetetlen betartani. És azt se kívánom senkinek, hogy átélje az elmúlt pár hónapot, de mostmár azt mondom, hogy megérte :) Hétfőn megyek ultrahangra, remélem, hogy akkor is és a későbbiekben is minden rendben lesz.

Nektek pedig sok sikert!!!

2011. jan. 21. 09:51
1 2 3 4 5 6
 21/54 anonim ***** válasza:
100%

Gratulalok es boldog babavarast kivanok. Koszonom, hogy megosztottad velunk a torteneted. :) Olyan jo volt olvasni. Nem vagyok egy vallasos szemely de van egy nagyon jo kozmondas, gondoltam leirom: "ahova mar nem er el a tudomany oda eler Isten keze."

Szivbol kivanok nektek minden jot!!!

2011. jan. 21. 14:18
 22/54 A kérdező kommentje:
Én sem vagyok vallásos... Vagy nem voltam?! :) Csak minden rendben legyen!
2011. jan. 21. 14:55
 23/54 anonim ***** válasza:
100%
Gratulálok! Nekünk is 3 év után sikerült a baba, de most, hogy itt van a pocimban, nem tűnik soknak a várakozás visszatekintve. Vagyis kárpótol mindenért :-)
2011. jan. 21. 15:10
 24/54 anonim ***** válasza:
100%

Gratulálok!:)

Hasonló story, a szomszédomnak 4 év után lombikkal sikerült a baba, megszületett a kisfia, előtt összesen 7 évet vártak a babára, majd rá másfél éve spontán terhes lett. ma már a kislánya is megvan. és tényleg igaz, ahogy megnyugodott, végre babázott, leállt a görcsölés és sikerült simán teherbe esnie, pedig nem is számítottak rá. na volt ám meglepetés! :)

mindenkinek kitartást kívánok, és mielőbbi babásodást!

2011. jan. 21. 15:23
 25/54 A kérdező kommentje:
Én is így érzek! :) Gratula nektek is!
2011. jan. 21. 15:23
 26/54 A kérdező kommentje:
Érdekesek ezek a sztorik. Arra adjon egyébként valaki tanácsot, hogy hogyan lehet nem stresszelni rajta. Én úgy érzem, hogy ha a férjemmel nem jön közbe ez a probléma, ami természetesen százszor fontosabb volt mindennél, akkor még mindig a napokat számolom, járok az ultrahangra és vásárolgatom a teszteket. Nem egyszerű, nagyon erősnek kell lenni! A legérdekesebb mondjuk még mindig azt tartom amikor örökbefogadás után lesz terhes az anyuka :)
2011. jan. 21. 15:26
 27/54 anonim ***** válasza:
100%

Kedves Kérdező!

Először is nagyon gratulálok,biztosan minden oké lesz.

Másodszor le kalappal a kitartásért, tényleg nem szabad soha sem feladni.

(Persze mondani ezt is könnyebb mint betartani)

Nagyon bölcsen írtál,szimpi vagy!:)

Sok boldogségot a kis manóval!:)

2011. jan. 21. 17:16
 28/54 anonim ***** válasza:
100%

A 4 éve próbálkozó vagyok.

Köszönöm a biztatást!

Tényleg nagyon nehéz látni azt hogy mások milyen könnyen teherbe esnek, én pedig még sehol sem vagyok, hozzájuk képest...

nekem 3 barátnőm is terhes lett a 4 évnyi próbálkozásunk alatt. egyikük ráadásul ikreket szült! Örültem/örülök hogy boldogok, de a szívem mélyén nagyon fáj, hogy nekem még nincs gyerekem.

Azóta is, ha meglátok egy terhes nőt az utcán, a szívem szakad meg. nagyon rossz érzés :( :(

Szerencsére a férjem is biztat mindig, csak sajnos néha úgy érzem, hogy ez az én sorsom...tavaly fel is adtuk egy rövid időre, de aztán rájöttem hogy nem tudok gyerek nélkül élni! nem akarok gyerek nélkül élni! Szóval most minden erőnkkel rajta vagyunk az ügyön. Én is hallottam már azt hogy ne akarjam görcsösen, de nem tudom hogy hogy kell ezt elérni, mert a tudatalattimban nagyon erősen akarom, és ezt nem tudom leküzdeni :(

De nem adom fel!

:)

Sok kitartást kívánok Neked! Jó egészséget kívánok, és remélem hogy minden rendben lesz!

2011. jan. 21. 17:19
 29/54 anonim ***** válasza:
100%
Köszönöm szépen a történetedet,erőt adott.Jó egészséget,szép babavárást.
2011. jan. 21. 18:03
 30/54 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon boldog babavárást. GRATULA. És köszi , hogy megosztottad velünk ezt a csodás hirt. Mi már lassan másfél éve probálkozunk.Tegnap megjött, ugy hogy sajna most se jött össze. Azt hittem most mindennek vége . Ma nem is akartam ide feljönni , de nem bántam meg. Eröt adtál nekem is , hogy a remény nincs el veszve .
2011. jan. 21. 19:12
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!