Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Teherbeesés » Ki nem varja a mensit 28-ara?...

Ki nem varja a mensit 28-ara? Hogy tudjatok ki varni?

Figyelt kérdés
En nem birom,szerintem egyfoltaba kepzelodok,azt hiszem nem jon ossze a baba:(
2011. jan. 20. 20:46
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
Nekem még van folyásom és olyan furcsa a pocakom,egy kicsit oldalra kell fordulnom hogy 'hason' tudjak feküdni.Különben olyan furcsán feszül vagy szurkál vagy nem is tudom mi :-) De nagyon furi.Na meg az a le fel ingadozás,bugyborékolás a hasamban...Remélem sikerült.Te hogy vagy?Én nagyon szeretnék csinálni egy tesztet de a tegnapi is negativ lett :-( M
2011. jan. 25. 08:42
 22/32 anonim ***** válasza:

Sziasztok!Tényleg úgy érzed hogy ismersz valahonnan?De érdekes:)Amúgy Viki vagyok.Én még ma is tök száraz vagyok,a megjön érzés még mindig kerülget,bár nekem csak aznap szokott amúgy lenni mikor ténylegesen jön,előtte napokkal sose..A mellem tegnap este óta fáj,és folyamat öklendezem.

Na majd pénteken kiderül:)Csak pozitívan!!!!

Kedves kérdező!Megértelek nekem is volt hasonló kiborulós hónapom,de túl kell tenned magad rajta,nega energiákat dobd ki az ablakon,nyugtasd meg magad és légy pozitív.Mind két eredményre készülj fel.Okosabbat nem tudok mondani,de még nincs veszve semmi,és addig a hiszti tényleg nem jó ómen.:)Kitartás!!!!

2011. jan. 25. 09:20
 23/32 anonim ***** válasza:
Én annyira furcsán érzem magam,hogy ellőttem egy tesztet de semmi!-Sajnos!Bár én úgy érzem sikerült.Aztán majd kiderül 26 körül nem kéne megjönnie,de gondoltam hátha mutat valalmit.Akkor mennék is a dokihoz,mert olyan a munkám is meg 2 és fél év után nem szeretném ha valami gond lenne.Jobb óvatosnak lenni.Hogy vagytok? M
2011. jan. 25. 12:09
 24/32 anonim ***** válasza:
Szia!Ne keseredj el,végülis csak holnapra nem várod,de ugye az sem száz mert úgy írtad hogy 26 körül...Én szándékosan nem tankoltam be tesztekkel mert akkor én sem bírnám ki.Majd csütörtökön veszek és péntek reggel meglátjuk.A melleim egyre jobban fájnak,nem tudom.Remélem én is a legjobbakat:)Szerintem még várj hétvégéig és akkor tesztelj 10-sel:)Drukk:)
2011. jan. 25. 12:56
 25/32 anonim ***** válasza:
Egy kicsit bánom már hogy tesztelgettem :-) Most kezd szurkálni is az oldalam!Szerintem ennyi,pedig nagyon úgy éreztem hogy pindurka van a pocakomban, :-)Remélem azért hogy boldogság lesz a vége.Apa most indulna andrológiára...-szeretném ha nem kellene neki átélni ezt.M
2011. jan. 25. 23:13
 26/32 A kérdező kommentje:
2011. jan. 26. 08:08
 27/32 A kérdező kommentje:
Nézzétek meg kérlek?:)
2011. jan. 26. 08:09
 28/32 anonim ***** válasza:

Láttam én is tegnap de megnéztem most is:)Na csajok!!!Ennyi!!!Mindenkinek lesz babája!!!Punktum!!:)))

Amúgy ki hogy áll?Én tök jól érzem magam:)))Folyamatosan azon kapom magam hogy vigyorgok mint a tejbe tök:)))

A tünetek továbbra is ugyan azok,mellfeszülés,fáradság,pisilés,mindjárt megjön érzés lájtosan,öklendezés,és semmifajta folyás,totál szárazság:))Pénteken teszt:)Már csak kettőt kell aludni:)))Juppííííííííí

2011. jan. 26. 14:29
 29/32 A kérdező kommentje:

Valaki tesztelt már???Én teszteltem és negatív lett.

Számomra az élet tartogat még meglepetéseket,csak az a baj,hogy nem jokat ,hanem rosszakat.

Nekem eddig soha semmi olyan dolog nem jött össze ami igazán boldoggá tett volna.

Sok sikert mindenkinek!!!!

Én többet erre az oldalra fel nem lépek,mert semmi értelme.

2011. jan. 28. 10:16
 30/32 anonim ***** válasza:
Remélem nem gondoltad komolyan!?Nem szabad feladni!Nekem is negativ lett immár a harmadik teszt,hat nap alatt.Azt hiszem elmegyek dokihoz a beigért closimért..
2011. jan. 28. 17:11
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!